AD elektro Star Wars

Recenzie Alza GameBox Ryzen GTX1660 SUPER

Zobraziť katalóg
Alza GameBox Ryzen GTX1660 SUPER - Herný PC

Recenzie Alza GameBox Ryzen GTX1660 SUPER

Zaujímajú vás názory a recenzie na Alza GameBox Ryzen GTX1660 SUPER? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Alza GameBox Ryzen GTX1660 SUPER. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Alza GameBox Ryzen GTX1660 SUPER aj vy.

Používateľské recenzie

Ján, Nitraflag
Hodnotené 13. 12. 2022, variant Alza GameBox Ryzen GTX1660 SUPER
Overený nákup
Po 2 ročnej skúsenosti s týmto PC som bol spokojný . Celkový výkon za tú cenu bol možno až nadštandardný ale určite na úkor kvality z dlhodobého hľadiska . PC jedného dňa nenačítalo zvukové ovládače čo ma viedlo k obnove továrenských nastavení. Skúsil som obnovu asi 5 krát a obnova továrenských nastavení neprebehla a na obrazovke vypísalo vždy niečo v zmysel "Obnovu továrenských nastavení sa nepodarilo dokončiť" . Po neúspešnom obnovení sa mi už systém nepodarilo nakopnúť a po prihlásení sa zobrazovala čierna obrazovka .
Cena/výkon
Rýchlosť spúšťania
Nízka spotreba
V rámci možností zvláda aj náročnejšie hry
Neprehrieva sa
Nedostatočný výkon procesora
Časté zášklby pri prudkom pohybe v hrách
Nešpecifikované poklesy FPS
Časté padanie hier
Spomalený grafický ovládač
Celková stabilita možno súvisí s nízkou spotrebou čo môže byť spôsobené neefektívnosťou zdroja
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií