Recenzie Audio-Technica ATH-TAD400

Zobraziť katalóg
Audio-Technica ATH-TAD400 - Slúchadlá

Recenzie Audio-Technica ATH-TAD400

Zaujímajú vás názory a recenzie na Audio-Technica ATH-TAD400? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 7 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Audio-Technica ATH-TAD400. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Audio-Technica ATH-TAD400 aj vy.

Používateľské recenzie

Tomáš, Liberec 25flag
Hodnotené 6. 2. 2015, variant Audio-Technica ATH-TAD400
Overený nákup
jsem s nimi spokojen - mají vyváženou reprodukci zvuku ( nejsou zbytečně přebasované ) za ty peníze opravdu čistý hlas - středy a výšky výjmečně kvalitní
kvalitní kabel zaveden do jedné mušle
vypadá to, že budou sloužit dlouho
nejsou přes celé ucho ( opírají se po obvodu ucha ) při více jak 2 hodinovém používání v kuse nepříjemně tlačí, ale jsem na to docela citlivý, neviděl bych v tom takový problém
příjemný povrch mušlí
0 ×Nahlásiť
Michal, Trenčín 8flag
Hodnotené 8. 1. 2015, variant Audio-Technica ATH-TAD400
Overený nákup
Najpohodlnejsie sluchadla ake som mal na hlave, doslova "papuce pre usi"
Na hlave ich necitit ani po dlhych hodinach, vobec neotlacaju usi, netreba nic napevno nastavovat, nahlavnik sa vzdy prisposobi hlave pri zakladani staci jemne potiahnut nadol a prisposobite si velkost tak ako vam v danej chvili vyhovouje.
Kvalita zvuku je rozhodne o triedu lepsia a vyrovnaju sa podla mojho nazoru aj sluchadlam za dvoj mozno aj trojnasobnu cenu, ale nie su to sluchadla pre vyznavacov basov. Su to ale sluchadla kde zistite ze aj HQ 320kbit hudba na Deezeri a Spotify je povacsinou "sumak" (a ze Deezer je tak velky sumak, ze hoci ho mate zadarmo k tel. pausalu tak si znova radsej zaplatite Spotify). Ak mate kvalitny zdroj hudby, pripadne sluchadlovy zosilovac tak vam tieto sluchadla daju zazitok, aky sa tazko hlada v tejto cenovej kategorii. Vhodne aj na hry, dokazu navodit pomerne siroky priestorovy efekt.
Hruby a pre mna az zbytocne dlhy kabel, ale niekomu to moze vyhovovat
Nausniky su lapace prachu a vlasov
Cena hoci prijatelna, je aj tak vyssia ako v US - ale to nie je len cena alzy, celkovo v Europe su predrazene, v US stoja 55USD, ocakaval by som max 55EUR v EU.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií