Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Effaclar

Recenzie Beneo Elektrická Motorka BMW F850 GS 12 V, žltá

Zobraziť katalóg
Beneo Elektrická Motorka BMW F850 GS 12 V, žltá - Detská elektrická motorka

Recenzie Beneo Elektrická Motorka BMW F850 GS 12 V, žltá

Zaujímajú vás názory a recenzie na Beneo Elektrická Motorka BMW F850 GS 12 V, žltá? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Beneo Elektrická Motorka BMW F850 GS 12 V, žltá. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Beneo Elektrická Motorka BMW F850 GS 12 V, žltá aj vy.

Používateľské recenzie

Erik, Nitraflag
Hodnotené 29. 11. 2023, variant Beneo Elektrická Motorka BMW F850 GS 12 V, biela
Overený nákup – recenzie z porovnávača
F850 GS.. S touto motorkou sme mali zo zaciatku troch trapenie.. 1. bola stale naklonena do jednej strany, ked sa zatacalo do druhej strany som mal pocit ze sa kazdu chvilu prevrati.. (vratena predajcovi) 2. mensia zavada, odlomena smerovka na motorke z vyrobi, lebo v krabici sme ju vobec nenasli.. (poobede vratena, druhy den sme mali uz dalsiu nachystanu v predajni) 3. s moto konecne vsetko ok, no bateria nam po 3 mesiacoch prestala dobijat (dobijala max. hodinu) a tym padom vyrzala len 10 min. (reklamaciu som uz neriesil, radsej som kupil novu bateriu) Momentalne mame GSku ktora jazdi ako ma, v ktorej je nova bateria.. Ked vidim ako sa na nej syn vozi niekedy aj hodinu, tak neni co riesit :D Dufam ze nejaky cas bude vsetko ok :)
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií