AD elektro AD elektro

Recenzie Beurer LE 60

Zobraziť katalóg
Beurer LE 60 - Odvlhčovač vzduchu

Recenzie Beurer LE 60

Zaujímajú vás názory a recenzie na Beurer LE 60? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Beurer LE 60. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Beurer LE 60 aj vy.

Používateľské recenzie

Ján, UNÍNflag
Hodnotené 16. 1. 2018, variant Beurer LE 60
Overený nákup
Veľmi dobrý výkon , už po dvoch hodinách klesla vlhkosť o 10% s prijateľným príkonom 0,240W/h. Za prvý deň nazbieral dve 4L nádržky a potom to už klesalo. 4i že splnil cirkulaciu podľa m2. Má aj Ionizátor vzduchu, takže je cítiť aj lepšie ovzdušie. Samozrejme je tu možnosť Ionizátor vypnúť. Nastavenie prístroja ako aj samotné spustenie je jednoduché. Nastavuje sa celková činnosť a vypnutie pri dosiahnutí danej vlhkosti a potom sa vypne kompresor a ostane bežať len ventilátor s Ionizátorom. Dá sa nastaviť aj čas odvlhčovania po časových úsekoch 1h,2h,4h a 8h a tak isto aj čas zapnutia keď je prístroj vypnutý v týchto intervaloch to to ale nie je uvedené v návode. Klávesnica sa dá uzamknúť aby sa s tým nehrali deti. Všetko je však výborne vypracované a návode je veľmi dôsledne popísaný,čo veľmi poteší. Prístroj je dizajnovo prepracovaný a príjemný na pohľad. V danej cenovej kategórii patrí medzi najlepšie v porovnaní výkon/cena/výbava
Možno niekedy údaj vlhkomeru nekorešponduje so skutočnosťou, Všetko závisí od teploty vzduchu. Používam aj iné vlhkomery v domácnosti tak že porovnávam. Toto je však problém aj iných značiek viacerých odvlhčovačov.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií