AD květen univerzal AD 1. týden květen

Recenzie BLACKMONT, ochranná plachta na auto, XL

Zobraziť katalóg
BLACKMONT, ochranná plachta na auto, XL - Plachta na auto

Recenzie BLACKMONT, ochranná plachta na auto, XL

Zaujímajú vás názory a recenzie na BLACKMONT, ochranná plachta na auto, XL? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,2 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s BLACKMONT, ochranná plachta na auto, XL. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na BLACKMONT, ochranná plachta na auto, XL aj vy.

Používateľské recenzie

Lucie, Prahaflag
Hodnotené 30. 6. 2023, variant BLACKMONT, ochranná plachta na auto, XL
Overený nákup
Plni ucel, vse ok
0 ×Nahlásiť
Roland, Jelkaflag
Hodnotené 11. 2. 2022, variant BLACKMONT, ochranná plachta na auto, XL
Overený nákup
Plachta je určená na dĺžku auta 482cm. Moje auto má 476cm podľa techničáku, a každý deň som si ju našiel odfúknutú z auta na zemi pozemku. Takže pokiaľ nie ste minimálne zruční tak Vám ju neodporúčam, možno by si zaslúžila lepšiu gumu. Musel som našiť očká z kľúčov v oblastí kolies a viažem si ju o každý elektrón špagátom a už je v pohode. Keby bola guma lepšie doriešená tak je super, inak 3/5 práve kvôli tomuto. Ale inak je fajn aj tak ďakujem.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií