P&G boost Effaclar

Recenzie BOSCH SMD6ECX57E

Zobraziť katalóg
BOSCH SMD6ECX57E - Vstavaná umývačka riadu

Recenzie BOSCH SMD6ECX57E

Zaujímajú vás názory a recenzie na BOSCH SMD6ECX57E? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s BOSCH SMD6ECX57E. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na BOSCH SMD6ECX57E aj vy.

Používateľské recenzie

František, Trnava 2flag
Hodnotené 26. 7. 2023, variant BOSCH SMD6ECX57E
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Zatial co pouzivam je super,zasuvka na pribor je ok,vyskovo nastavitelny kos v strede je prakticky,zobrazenie casu a funkcie na podlahu je prakticka vec,a automaticke otvaranie dvierok je paradna vec,a v neposlednom rade je super aj otvaranie dvierok len zatlacenim na stred dveri a automaticky sa pootvoria,takze netreba mat na dverach ziadne madlo na otvaranie,skratka tuknete do dveri v strede a je to otvorene.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií