AD elektro AD elektro

Recenzie Bowers & Wilkins PI7 čierne

Zobraziť katalóg
Bowers & Wilkins PI7 čierne - Bezdrôtové slúchadlá

Recenzie Bowers & Wilkins PI7 čierne

Zaujímajú vás názory a recenzie na Bowers & Wilkins PI7 čierne? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Bowers & Wilkins PI7 čierne. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Bowers & Wilkins PI7 čierne aj vy.

Používateľské recenzie

Adam, Šarišské Dravceflag
Hodnotené 17. 9. 2022, variant Bowers & Wilkins PI7 čierne
Overený nákup
Tieto sluchadla hraju tak ako ked nastavite pri lacnejsich sluchadlach/reproduktoroch vsetky hodnoty v equalizeri (nie zeby sa to malo takto robit) na najvyssie a ocakavate ze hudu hrat na urovni high end systemoch s tym rozdielom ze tieto sluchadla to zvladaju hravo aj bez toho. Sluchadla produkuju hlboke neprebasovane bassy slusne stredy a ciste vysky aj na najvyssej urovni hlasitosti (pri pouzivani s iPhone + Spotify s trocha upravenym eqalizerom) kde pre mna hraju presne tak ako chcem ani nie po tichu ani nevrieskaju. Nabijacie puzdro nie je spracovane na najvyssej urovni ale nie je to z daleka nic hrozne mal som v rukach o dost horsie no sluchadla sa nekupuju kvoli puzdru ale kvoli zvuku ktory je v tomto pripade perfektny. Aplikacia k tymto sluchadlam je pomerne zbytocna da sa v nej nastavit iba noise cancelling ktory je v tychto sluchadlach na dobrej urovni no zazil som aj lepsi. Celkovo som so sluchadlami spokojny zvuk zodpoveda cene nelutujem peniaze ktore som za ne dal. Odporucam.
Krasny cisty vyvazeny zvuk od bassov az po vysky
Biedna aplikacia
0 ×Nahlásiť
nikolaj mokry, praha 6flag
Hodnotené 29. 3. 2022, variant Bowers & Wilkins PI7 čierne
Overený nákup
zvuk
padnou
vysilacka
0 ×Nahlásiť
Pavel, Praha 8 Čimiceflag
Hodnotené 2. 8. 2021, variant Bowers & Wilkins PI7 čierne
Overený nákup
Skvělý zvuk
Slušná výdrž
Pouzdro, které umožňuje streamování z analogového výstupu a USB-C
Pouzdro by mohlo být kvalitněji zpracované
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií