AD květen univerzal Effaclar

Recenzie BRAUN HT 500 Multiquick 5

Zobraziť katalóg
BRAUN HT 500 Multiquick 5 - Hriankovač

Recenzie BRAUN HT 500 Multiquick 5

Zaujímajú vás názory a recenzie na BRAUN HT 500 Multiquick 5? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s BRAUN HT 500 Multiquick 5. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na BRAUN HT 500 Multiquick 5 aj vy.

Používateľské recenzie

Zákazníkflag
Hodnotené 31. 10. 2016, variant BRAUN HT 500 Multiquick 5
Overený nákup
Tento hriankovač som si kúpil predovšetkým preto, lebo má širokú a dlhú hriankovaciu štrbinu, do ktorej sa vmestia pohodlne dva stredne veľké krajce chleba naraz, alebo jeden fakt veľký krajec. Bez problémov v ňom opečiem aj dlhší rožok (obe polovice naraz) alebo bagetu prekrojenú napoly.
O.i. ma hriankovač potešil aj možnosťou opiecť zmrazený chlieb/pečivo a tiež funkciou zohrievania.
Zariadenie je robustné a dosť veľké, už na pohľad pôsobí solídne a spoľahlivo, čo považujem za klad.
A bielo-čierny dizajn sa hodí k mojej kuchyni.
Žiadne funkčné nedostatky, žiadne nevýhody, všetko funguje tak ako má.
Poznámka: Tento model (HT 500) nemá odpojiteľný nadstavec na ohrievanie. Ak teda chcete hriankovač aj s odnímateľným vrchným ohrievačom na žemle a iné pečivo, kúpte si model HT 550. V popise výrobcu na stránke http://www.braunhousehold.com/sk-sk/vetky-produkty/raajkove-sety/hriankova/multitoast---ht550---0x81260906?TabSegment=specifications#specifications
je omylom (alebo zámerne?) chyba: ak kliknete na model hriankovača HT 500, pod jeho hlavičkou sa v popise nachádza nesprávne model HT 550 s ohrievacím nadstavcom, ale hneď vo vedľajšej záložke "Technické údaje" je správna hlavička "Multitoast HT 500" - bez nadstavca. Úplne zavádzajúce.
0 ×Nahlásiť
Filip, Štramberkflag
Hodnotené 27. 11. 2013, variant BRAUN HT 500 Multiquick 5
Overený nákup
Toto zboží jsem zakoupil jelikož se mi líbilo že tam můžu strčit celý krajíc chleba a umožňuje 7 stupňů ohřevu , rozmražování .
Vlastnil jsem tyčový mixér Braun , který vydržel několik let bez závad a jakýkoliv problémů. Proto jsem tuto značku zvoilil znova.
žádné
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií