AD elektro Motorola EDGE 50

Recenzie Capital Sports Stormstrike 2k čierny

Zobraziť katalóg
Capital Sports Stormstrike 2k čierny - AirBike

Recenzie Capital Sports Stormstrike 2k čierny

Zaujímajú vás názory a recenzie na Capital Sports Stormstrike 2k čierny? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Capital Sports Stormstrike 2k čierny. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Capital Sports Stormstrike 2k čierny aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 7. 2. 2022, variant Capital Sports Stormstrike 2k čierny
Overený nákup
začal pískať
odpor je veľmi slabý
hojda sa, musím dávať pod zadnú nôžku balíček kariet!
0 ×Nahlásiť
Kristína, Bratislavaflag
Hodnotené 7. 2. 2021, variant Capital Sports Stormstrike 2k čierny
Overený nákup
pohodlny, lahko zlozitelny, nezabera vela miesta
Na zaciatku extremna spokojnost, avsak zvysovanim intenzity pouzivania (5x za tyzden) sa tento airbike pokazil. Kedze bol este v zaruke, reklamovala som ho s tym, ze chcem vratit peniaze (coz sa nestalo, prisla mi "skvela sprava", ze moj tovar bol opraveny) a zakupila si ten isty model ale strieborny, ktory musim mat jednak podlozeny, lebo zadna tyc je kriva, dvak robi to,co prvy po roku hned od zaciatku, len teda este neskripe a nepocuju ho susedia v celom dome. Moja hlupost, ze som 2x doverovala produktu,ktory nie je kvalitny. Tento airbike nie je pre aktivnych uzivatelov, co ma mrzi, pretoze je pohodlny, jednoduchy a skladny, avsak urceny na "vesanie pradla" a pouzitie raz za cas, tomu asi zodpoveda aj ta cena.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií