Recenzie CARNEO LuXii Active silver

Zobraziť katalóg
CARNEO LuXii Active silver - Smart hodinky

Recenzie CARNEO LuXii Active silver

Zaujímajú vás názory a recenzie na CARNEO LuXii Active silver? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,7 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s CARNEO LuXii Active silver. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na CARNEO LuXii Active silver aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 9. 9. 2023, variant CARNEO LuXii Active silver
Overený nákup
Nefunfuje nabijanie
0 ×Nahlásiť
Tomáš, Bratislavaflag
Hodnotené 27. 12. 2022, variant CARNEO LuXii Active silver
Overený nákup
Maximalna spokojnost! Nezvyknem sem pisat recenzie ale tieto hodinky si ju zasluzia. Maju uplne vsetko co som pre manzelku pod stromcek potreboval. Baterka ma vydrzat 5 dni co bude uplne v pohode pravda podla mna, kedze po celodennom testovani vsetkych funkcii a nastavovani klesla len o 5%.. Nebudem tu vypisovat vsetky funkcie, ktore maju. Tie si mozete pozriet. Pre nas je dolezite meranie tlaku, co nemaju ani ovela drahsie hodinky a v porovnani s tlakomerom sa ukazuje, ze su napodiv aj celkom presne. Pre mna jedinym nedostatkom je asi len to ze boli v baleni uplne vybite a po pripojeni na nabijacku to skoro polhodinu vyzeralo, ze su pokazene, kedze na nich nijako nebolo vidno, ze sa nabijaju. Druhym "nedostatkom" by mohlo byt to, ze komplet vsetky funkcie su na hodinkach pri prvom zapnuti vypnute. Takze mate chvilu pocit, ze nic nevedia. Dokonca aj najzakladnejsie funkcie ako napr. rozvecovanie obrazovky ked sa na ne pozriete a notifikacie su vypnute. Dajte si tu namahu a prezrite si vsetky nastavania v aplikacii v mobile a budete milo prekvapeni co vsetko sa da nastavit, vratane vyzaze cifernika casu, ktorych je fakt kopec a je z coho vyberat. Z mojho pohladu su to za tu cenu uplne pecka hodinky. Ak nepotrebujete cez hodinky volat alebo platit, tak ako moja manzelka, tak nie je co riesit. Uprimne nevidim dovod kupovat predrazene hodinky, ktore sa od tychto lisia len znackou.
cena
meranie tlaku
vydrz baterie
notifikacie
vodotesnost
prve nastavenie
po rozbaleni boli uplne vybite
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií