AD elektro Star Wars

Recenzie CEBA Physio Mini – Flora & Fauna Vážka

Zobraziť katalóg
CEBA Physio Mini – Flora & Fauna Vážka - Dojčiaci vankúš

Recenzie CEBA Physio Mini – Flora & Fauna Vážka

Zaujímajú vás názory a recenzie na CEBA Physio Mini – Flora & Fauna Vážka? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s CEBA Physio Mini – Flora & Fauna Vážka. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na CEBA Physio Mini – Flora & Fauna Vážka aj vy.

Používateľské recenzie

Michal, Bratislavaflag
Hodnotené 23. 3. 2023, variant CEBA Physio Mini – Flora & Fauna Vážka
Overený nákup
Výborný vankúš pre tehotné aj dojčiace mamy a aj otcov. Veľkosť 180 cm je vonkajší ohyb vankúša, a tak sa zdá menší, ale na väčšinu použití stačí. Postupne treba dopĺňať polystyrénové guličky, no to je jednoduché. Pri dlhom dojčení alebo spánku treba rátať s miernym zohrievaním dieťaťa, ale dá sa to vyriešiť prekrytím vzdušnou dekou. Obliečka sa ľahko perie a rýchlo schne, ale počas toho treba mať alternatívu, lebo bez nej môžu guličky vypadávať von.
pohodlný
prispôsobivý
veľa spôsobov použitia
dá sa dokúpiť náplň
dieťa sa v teple môže zohrievať
stráca sa náplň
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií