AD 1. týden květen AD 1. týden květen

Recenzie Corsair K70 TKL CHAMPION Cherry MX Red – US

Zobraziť katalóg
Corsair K70 TKL CHAMPION Cherry MX Red – US - Herná klávesnica

Recenzie Corsair K70 TKL CHAMPION Cherry MX Red – US

Zaujímajú vás názory a recenzie na Corsair K70 TKL CHAMPION Cherry MX Red – US? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Corsair K70 TKL CHAMPION Cherry MX Red – US. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Corsair K70 TKL CHAMPION Cherry MX Red – US aj vy.

Používateľské recenzie

Jaroslav, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnotené 3. 3. 2022, variant Corsair K70 TKL CHAMPION Cherry MX Red – US
Overený nákup
kúpil som tuto klávesnicu kvôli obmedzenému miestu a ako náhradu za Corsair K57 a hneď ma prekvapila aká je malá a pre mňa ideálna. Keďže nepoužívam skoro vôbec numerickú klávesnicu tak sa bez nej zaobidem (je to o zvyku). je to značka Corsair takže je veľmi kvalitne spracovaná. trosku vyššia cenovka oproti starej klávesnicu kde bola navyše numerická klávesnica + 5x nastaviteľné klávesnice ale to nie je zase až taký problém. Za mna má super nastavovanie hlasitosti rolerom. Klávesy pri písaní sú oveľa viac hlučnejšie ale pri hraní hier to vôbec nie je problém. vymeniteľné tlačidla W,S,A,D,Q,E ktoré sú pekne tvarované a majú metalickú farbu. Ku klávesnici som si zakúpil aj iCUE Nexus panel podľa info od Alzy mi tam mal pasovať ale nebola to pravda, držiak je len na MK2 Cherry ale kedze som sa vynašiel tak mi tam sadol ako uliaty :D
male rozmery kto nevyužíva num. klavesnicu
kvalita Corsair
vymeniteľné tlačidla pre hráčov WSADQE
ovládanie hlasitosti rolerom
možno len hlučnejšie klávesy pri písaní textu ale to nie je až take hrozne keď je kupovaná primárne len na hranie
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií