PET PET

Recenzie COWON Black Box AW1 32 GB strieborná

Zobraziť katalóg
COWON Black Box AW1 32 GB strieborná - Kamera do auta

Recenzie COWON Black Box AW1 32 GB strieborná

Zaujímajú vás názory a recenzie na COWON Black Box AW1 32 GB strieborná? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s COWON Black Box AW1 32 GB strieborná. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na COWON Black Box AW1 32 GB strieborná aj vy.

Používateľské recenzie

Lukáš, Černucflag
Hodnotené 22. 4. 2020, variant COWON Black Box AW1 32 GB strieborná
Overený nákup
Nenapadny vzhled bez displeje.
Nenahrava, kdyz je auto zaparkovane.
Clovek se musi neustale propojovat s telefonem aby mohl shlednout video.
0 ×Nahlásiť
Milan Otras DC Servisflag
Hodnotené 11. 5. 2015, variant COWON Black Box AW1 32 GB strieborná
Overený nákup
nemá display , tým pádom nieje taká nápadná pre zlodejov , v popise je písané že pamäťová karta nieje súčasťou , ale súčasťou balenia bola (zbytočne nekupovať).
Chýba návod v SR a CZ jazyku
Soft ktorý bol treba do mobilu nebol súčasťou priloženého CD a bolo ho potrebné stiahnuť z internetu , kde je samozrejme ohrozenie zavírenia telefónu , kamera nemá bluetoth , čo je nevýhodou že ak je vstavané rádio v aute z obrazovkou , tak nie je možné si tento obraz skontrolovať na autorádii , zvukové hlásenia sú strašne chabé a robia dojem nekvalitného výrobku , chýba GPS snímač (pri takej cene mal byť súčasťou).Kamera z dôvodu absencie programu do smartfonu nebola odskúšaná .Neodporúčam
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií