Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Naše pobočky sú otvorené.

Využite bezpečné nakupovanie z pohodlia domova a skúste jeden z našich 120 AlzaBoxov.

Alebo si tovar nechajte doručiť rovno domov.

Vánoce HP Šrotovné na kávovary

Recenzie Datacom, licna (lanko), CAT5E, UTP, 50 m

Zobraziť katalóg
Datacom, licna (lanko), CAT5E, UTP, 50 m - Sieťový kábel

Recenzie Datacom, licna (lanko), CAT5E, UTP, 50 m

Zaujímajú vás názory a recenzie na Datacom, licna (lanko), CAT5E, UTP, 50 m? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 163 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Datacom, licna (lanko), CAT5E, UTP, 50 m. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Datacom, licna (lanko), CAT5E, UTP, 50 m aj vy.
20,90 €
Na sklade > 10 ks
Máte otázku? Vyhľadajte si odpoveď.
Nenašli ste odpoveď na svoju otázku?
Položiť otázku

Používateľské recenzie

Martin, Doudleby nad Orlicí 6.6.2013
Plní, co má. Možná by nebylo od věci napsat, že se jedná o patch kabel.
Jiří, Kotvrdovice 9.8.2012
ne Dodán zmetek, licna obsahuje dva oranžové páry místo hnědého a oranžového, velké problémy při zapojování konektorů
Firma, Brno 30.3.2012
  Lanko to je, ale podle fotky by mělo asi být bez konektorů. Toto byl patch kabel i s konektory
Zákazník 22.11.2013
Ideálny aj na rozstrihanie a poprepájanie medzi switchmi a perifériami, Dobre ohybný, čo umožňuje bezproblémovú inštaláciu 3 káblových zväzkov do PVC lišty 16x16 mm
štandardný kábel - lanko s koncovkami, korektné farebné značenie bez pripomienok
Firma, SK 14.11.2013
50m kábla s dvomi nalisovanými konektormi grátis :-) ideálne pre stavbu malej firemnej siete v miestach kde, z dôvodu ohybnosti nemôže byť použitý drôt O žiadnych neviem
Vladimír, Psáry 12.11.2013
funguje dva konektory navíc, již nakrimpované dva konektory navíc, již nakrimpované - neshoduje se s popisem výrobku
Martin, Pelhřimov 23.6.2013
Funguje S koncovkami (ne jako na obr) natažený už rok venkem mezi baráky a bez problému
Viktor, Litvínov 8 - Hamr 12.11.2013
Na obrázku je pouze kabel, ve skutečnosti je to 50 m kabel s konektory. Na obrázku je pouze kabel, ve skutečnosti je to 50 m kabel s konektory.
Firma, Banská Bystrica 22.4.2013
Perfektna cena, v mojom pripade som nemal ziadny problem s chybnym farebnym oznacenim ako predch. kupujuci
Zákazník 23.7.2015
50m UTP kábla cat5E typ lanko, kábel je s koncovkami čo nie je uvedené pri informáciách o produkte, je dostatočne ohybný ako sa od lanka aj očakáva
  očakával som kábel bez koncoviek
123 ...
 
Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Pre organizácie Ako nakúpiť
WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi