AD elektro Star Wars

Recenzie Denver HSM-5003

Zobraziť katalóg
Denver HSM-5003 - Fotopasca

Recenzie Denver HSM-5003

Zaujímajú vás názory a recenzie na Denver HSM-5003? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Denver HSM-5003. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Denver HSM-5003 aj vy.

Používateľské recenzie

Rastislav, Nitraflag
Hodnotené 5. 3. 2022, variant Denver HSM-5003
Overený nákup
Nefunguje ako má. Najprv softvér na CD, ktorý nefungoval. Softvér, ktorý poslal importér už fungoval,ale kamera si robí, čo chce. Fotky posiela bez ohľadu na nastavenia, emaily neposiela vôbec. Teda 1 raz nejakou náhodou prišiel. Na fotkách je dátum a čas spustenia fotopasce. Aj keď príde 30 fotka, tak má ten istý dátum a čas. Horšie, že aj na samotnej fotografii, nie len v MMS správe, je stále ten istý čas a dátum(+- sekundy). Ani upgrade firmvéru nepomohol. Nekupovať! Som zvedavý, ako vybaví alza reklamáciu.
žiadne
nefunguje ako má
posiala fotky ako sa jej chce
čas a dátum MMS stále ten istý
čas a dátum priamo na fotke nezmyselný.
je to šmejd
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií