AD elektro AD elektro

Recenzie Fieldmann FVC 5005-EC

Zobraziť katalóg
Fieldmann FVC 5005-EC - Ponorné čerpadlo

Recenzie Fieldmann FVC 5005-EC

Zaujímajú vás názory a recenzie na Fieldmann FVC 5005-EC? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Fieldmann FVC 5005-EC. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Fieldmann FVC 5005-EC aj vy.

Používateľské recenzie

Daniel, Košiceflag
Hodnotené 20. 7. 2018, variant Fieldmann FVC 5005-EC
Overený nákup
Mame v pivnici otvor v podlahe ktory tam prebila voda, priemer asi 300mm, cerpadlo do nej presne voslo asi do hlbky zlteho spinaca na manualnu/automaticku prevadzku, ked stupne voda do 3/4 vysky cerpadla tak automaticky zacne tahat vodu.
Ma to aj gumenu klapku v nasadke na hadicu aby voda nezisla z hadice naspat vplyvom gravitacie.
Zelena farba
Konecne mame sucho :>
Rada pre ostatnych: ak tahate vodu, v ktorej su vacsie castice, tak si dajte na cerpadlo milimetrovu sietku aby sa vam nahodou nezasekol rotor. Pise tam ze dokaze vytahat castice do neviem akeho primeru ale z vlastnej skusenosti viem ze castice nemaju vzdy rovnaku velkost na sirku aj vysku. Moze vojst cez sitko bokom a potom na dlzku sa vzprieci.
0 ×Nahlásiť
Pavel, Týn nad Vltavouflag
Hodnotené 18. 12. 2017, variant Fieldmann FVC 5005-EC
Overený nákup
Snímač/spínač hladiny integrován v těle čerpadla.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií