AD elektro AD elektro

Recenzie Galateia

Zobraziť katalóg
Galateia - Marta Melicharová

Recenzie Galateia

Zaujímajú vás názory a recenzie na Galateia? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Galateia. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Galateia aj vy.

Používateľské recenzie

Monika, Vlčnovflag
Hodnotené 11. 9. 2017, variant Galateia
Overený nákup
Kniha krásně napsaná.Popsaná krajina na souši i pod mořem jako živé.Člověk by při čtení chtěl být tím popisovaným hrdinou a zažít všechno na vlastní kůži.Kniha je opravdu nádherná i obálka.Originál mám ve čtečce a teď jen čekám na upravenou knižní verzi kterou určitě musím mít..
Co jsem byla hodně zklamaná.kniha byla na konci utnutá jako ostrou břitvou,takže jsem se nedozvěděla spoustu věcí které by měli být vysvětleny.Proč a jak se to stalo..Jaký mají nebo měli k sobě vztah,proč se zjevili postavy které na závěr tam byli jen do počtu a nic z toho.Všechno je to z velkým otazníkem a čekám že bude druhý díl.Pokud autorka jej nechystá,raději knihu nekupovat.Je tam moc otázek a skoro žádná odpověď a to každého podráždí..
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií