Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Recenzie Genesis THOR 300 Outemu Red, RGB – US

Zobraziť katalóg
Genesis THOR 300 Outemu Red, RGB – US - Herná klávesnica

Recenzie Genesis THOR 300 Outemu Red, RGB – US

Zaujímajú vás názory a recenzie na Genesis THOR 300 Outemu Red, RGB – US? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 8 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Genesis THOR 300 Outemu Red, RGB – US. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Genesis THOR 300 Outemu Red, RGB – US aj vy.

Používateľské recenzie

Michal, Valašské Meziříčíflag
Hodnotené 19. 2. 2024, variant Genesis THOR 300 Outemu Red, RGB – US
Overený nákup – recenzie z porovnávača
S klávesnicí jsem spokojen. Vyhovuje mým požadavkům. Malé minus je absence české diakritiky.
Cena
Příjemná a přesná klávesnice
Možnost výměny tlačítek
Podsvícení
Nemá českou diakritiku.
0 ×Nahlásiť
Tomáš, Košiceflag
Hodnotené 25. 7. 2023, variant Genesis THOR 300 Outemu Red, RGB – US
Overený nákup
Veľmi príjemná mechanická klávesnica za priaznivú cenu. Osobne som ju kupoval okolo 40€, ale vyzerá, že je populárna, takže cena trochu stúpla. Odporúčam pre úplných začiatočníkov vo svete mechanických klávesníc. Príjemná je možnosť vymeniť všetky keycaps za Cherry MX kompatibilné, čo vrelo odporúčam, nakoľko dodávané sú veľmi nekvalitné. Neprepúšťajú efektívne svetlo a písmená sú divne rozdelené a zvláštne rozmazané. Keycaps som vymenil za Glorious PC Gaming Race ABS Keycaps - 105x., black, ISO, UK Layout, čo zlepšilo nielen osvetlenie klávesov ale aj vzhľad pretože tieto keycaps sú kvalitné z doubleshot PBT materiálu a farba je príjemne matná. Stabilizácia kláves ako SPACE, ENTER a pod. je zabezpečená troma bodmi, takže sa príjemne stláčajú a nie je počuť žiadne nepríjmné kovové ťuknutie ako pri lacnejšom systéme kde sú použité kovové výstuže a prakticky iba jeden bod uchytenia priamo na switch. Poteší možnosť nastavenia náklonu výklopnými nožičkami. Spodná strana nožičiek je pogumovaná ako aj spodná strana klávesnice, takže sa na stole alebo podložke nešmýka a drží si svoju pozíciu. Hmotnosť je v tomto prípade dostačujúca a kovové telo má pekný finiš. Softvér je dostačujúci aj keď mierne limitujúci. Napriek tomu sa s ním jednoducho pracuje. Klávesnica má vlastnú pamať na tri profily a je tu aj možnosť zaznamenávať makrá. Klávesy F1 až F12 majú sekundárnu funkciu skratiek pre Tento počítač, kalkulačku a pod. čo je vítaná funkcia. Zamrzelo, že sa nedajú preprogramovať na iné skratky ale dá sa to poriešiť makrami. Aby som to zhrnul tak je to vynikajúca voľba pre začiatočníkov a ak sa do toho pustíte a zainvestujete do custom keycaps bude sa Vám s ňou parádne pracovať (hrať). Malá poznámka na záver: Ak sa rozhodnete pre custom keycaps, majte na pamäti, že je to ANSI-ISO rozloženie a oba klávesy ALT sú trochu bližšie pri SPACE. Môže sa stať že Vám po výmene budú ALTy šúchať o medzerník. Inak kompatibilita s Cherry MX a Outemu RED je zachovaná len treba na to myslieť.
Kompaktný dizajn a rozmery
Cena
RGB podsvietenie
Široká škála efektov a možnosť individuálneho podsvietenia klávesov
Kvalitný opletený kábel
Možnosť vyvedenia kábla po stranách alebo centrálne
Malinký obslužný softvér
Outemu Red switche
Trochu limitovaný softvér
Iba tri uložiteľné profily
Cena (ak nie je v akcii)
Nepekný design keycapov (dajú sa vymeniť čo vrelo odporúčam)
0 ×Nahlásiť
Barbora, Košiceflag
Hodnotené 12. 3. 2023, variant Genesis THOR 300 Outemu Red, RGB – US
Overený nákup
Dobra cena
Jednoduchy dizajn
Podsvietenie
Kanalik na kabel
Povrchova uprava na kove je po roku zosuchana na niektorych miestach. Po roku, vyzera horsie ako moja klavesnica vyzerala po 3 rokoch horsej starostlivosti
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií