AD elektro Motorola EDGE 50

Recenzie Google Pixel Watch 41 mm Champagne Gold/Hazel

Zobraziť katalóg
Google Pixel Watch 41 mm Champagne Gold/Hazel - Smart hodinky

Recenzie Google Pixel Watch 41 mm Champagne Gold/Hazel

Zaujímajú vás názory a recenzie na Google Pixel Watch 41 mm Champagne Gold/Hazel? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Google Pixel Watch 41 mm Champagne Gold/Hazel. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Google Pixel Watch 41 mm Champagne Gold/Hazel aj vy.

Používateľské recenzie

Tomáš, Dobřichoviceflag
Hodnotené 19. 11. 2023, variant Google Pixel Watch 41 mm Champagne Gold/Hazel
Overený nákup
Geniální
0 ×Nahlásiť
Jiří, Praha 5flag
Hodnotené 23. 9. 2023, variant Google Pixel Watch 41 mm Champagne Gold/Hazel
Overený nákup
V informacích od Alzy je EKG inzerované. Jelikož mám mobil Google Pixel 6 Pro, považoval jsem hodinky od stejné firmy za nejlepší volbu, kromě toho vyhrály v kategorii "health problems" zde: https://www.healthline.com/nutrition/best-heart-rate-monitoring-watch#our-picks. Hodinky nabízejí instalaci "fitbit ECG", ta ale v Česku s Google Pixel Watch nefunguje (viz zde: https://www.fitbit.com/global/us/technology/irregular-rhythm). V aplikaci (placené) Cardiogram se píše, že "až výrobci zpřístupní rozhraní, budeme číst EKG taky". Tedy zakopaný pes je ve firemní politice zpřístupňování těchto funkcí těm (placeným) aplikacím, jako je Fitbit, které zaplatily nejvíc... Je mi jasné, že hodinkové EKG má spoustu omezení, ale vzhledem k mému zdravotnímu stavu radši něco než jen tep. Budu vracet a koupím si některé z kompatibilních.
Vše kromě EKG dobře funguje
Nefunguje EKG – viz níže
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií