Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal P&G boost

Recenzie HAIER HDW1620DNPK

Zobraziť katalóg
HAIER HDW1620DNPK - Chladnička

Recenzie HAIER HDW1620DNPK

Zaujímajú vás názory a recenzie na HAIER HDW1620DNPK? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,8 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s HAIER HDW1620DNPK. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na HAIER HDW1620DNPK aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 23. 4. 2024, variant HAIER HDW1620DNPK
Overený nákup
Rozhodně doporučuji! Za málo peněz velmi mnoho muziky!
Krásná lednice
Velké množství variabilních přihrádek a poliček v lednici
Tichý chod
Spolehlivost prodejce s doručením
0 ×Nahlásiť
Karel, Šakviceflag
Hodnotené 25. 8. 2023, variant HAIER HDW1620DNPK
Overený nákup – recenzie z porovnávača
VCelmi spokojený s ochotou dopravce a pracovníků,kteři mě ochotně lednici postavili na místo kde jsem potřeboval,pány chválím.
Zatím v pořádku dle očekávání
0 ×Nahlásiť
Ján, Žilina 8flag
Hodnotené 28. 6. 2023, variant HAIER HDW1620DNPK
Overený nákup
S kombinovanou chladničkou sme spokojný. Je veľká a má dostatok priestoru v chladničke, ako aj v mraziaku. Chladnička je tichá a tiež má dostatok políc, z ktorých sú niektoré posúvateľné. Pozitívom je aj box na zeleninu, ktorý ju dlhšie udrží čerstvou. Dobrou možnosťou je prázdninový režim, ktorý je dobre nastaviť pri dlhšej absencii. Nastavením tohto programu je chladnička v šetriacom režime. Veľkým plusom je mobilná aplikácia hOn, ktorá umožňuje diaľkové nastavenie teploty chladničky a mraziaku. Inovatívnou možnosť je možnosť inventarizácie. V aplikácii je možné pridať položky nachádzajúce sa v chladničke a tak sledovať aktuálny inventár. Aplikácia Vás tiež upozorní na blížiaci sa dátum spotreby daných položiek. Použitím tejto možnosti budete stále vedieť čo doma máte a čo potrebujete dokúpiť. Ďalšia možnosť je práve na tvorenie zoznamov na nákup potravín. Všetky nastavenia, ktoré chladnička ponúka, napomáhajú k šetreniu a podporujú dlhšiu životnosť spotrebiča.
tichá
priestranná
smart
inventar
prázdninový režim
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií