MS hokej AP+ slevy

Recenzie HidrateSpark TAP – Inteligentná fľaša s kontrolou pitného režimu so slamkou, 710 ml, čierna

Zobraziť katalóg
HidrateSpark TAP – Inteligentná fľaša s kontrolou pitného režimu so slamkou, 710 ml, čierna - Fľaša na vodu

Recenzie HidrateSpark TAP – Inteligentná fľaša s kontrolou pitného režimu so slamkou, 710 ml, čierna

Zaujímajú vás názory a recenzie na HidrateSpark TAP – Inteligentná fľaša s kontrolou pitného režimu so slamkou, 710 ml, čierna? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s HidrateSpark TAP – Inteligentná fľaša s kontrolou pitného režimu so slamkou, 710 ml, čierna. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na HidrateSpark TAP – Inteligentná fľaša s kontrolou pitného režimu so slamkou, 710 ml, čierna aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 27. 10. 2022, variant HidrateSpark TAP – Inteligentná fľaša s kontrolou pitného režimu so slamkou, 710 ml, čierna
Overený nákup
Zbytečný nákup. Láhev moc chytrá není. Akorát jednou za hodinu zabliká, bez ohledu jestli jste sekundu předtím vypili celou lahev na ex. Propojení s mobilem je také k ničemu. Vypitá lahev se nezaznamená sama, musím k ní přiložit mobil. Když už ho mám v ruce, tak není o moc pomalejší si to zaznamenat pomocí widgetu nějaké appky. Pointa je - obojí jde nahradit mobilem a získat tu samou (ne-li lepší, v batohu blikání neuvidím) funkčnost. Lahev jako taková působí ok, ale podobná půjde koupit za třetinovou/čtvrtinovou cenu. Pokud chcete skutečně chytré řešení, musíte si připlatit.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií