AD elektro Motorola EDGE 50

Recenzie HP Pavilion 15-cc102nc Mineral Silver

Zobraziť katalóg
HP Pavilion 15-cc102nc Mineral Silver - Notebook

Recenzie HP Pavilion 15-cc102nc Mineral Silver

Zaujímajú vás názory a recenzie na HP Pavilion 15-cc102nc Mineral Silver? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s HP Pavilion 15-cc102nc Mineral Silver. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na HP Pavilion 15-cc102nc Mineral Silver aj vy.

Používateľské recenzie

Jiří, Mostflag
Hodnotené 9. 3. 2018, variant HP Pavilion 15-cc102nc Mineral Silver
Overený nákup
Zvuk je výborný - spousta lidí si na internetu stěžuje na velmi špatný zvuk. U mě byl zvuk také velmi slabý a plechový, ale stačilo trochu poladit předinstalovaný B&O ekvalizér a zvuk je násobně lepší s na notebook bohatými basy.......každý si může nastavit všechna pásma zvuku jak chce.
Výborný display - opět v recenzích si stěžují, že display má podsvícení "pouze 230 cd/cm"..........pokud dám podsvícení na maximul, tak je to až nepříjemně jasné, takže to bych za problém určitě nebral.
8th generation procesor, který překonává i předchozí generaci i7
pouze 2x USB 3.0
pro někoho mírné nadzvednutí notebooku při otevření displaye.......nemusí vyhovovat, pokud používáte notebook na větracím podstavci........pro mě je to v pohodě.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií