AD homeoffice AD homeoffice

Recenzie Huawei nova 8i strieborný

Zobraziť katalóg
Huawei nova 8i strieborný - Mobilný telefón

Recenzie Huawei nova 8i strieborný

Zaujímajú vás názory a recenzie na Huawei nova 8i strieborný? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,0 z 5 hviezdičiek od 7 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Huawei nova 8i strieborný. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Huawei nova 8i strieborný aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 16. 4. 2022, variant Huawei nova 8i čierny
Overený nákup
Pokud chcete v tomto mobilu používat internetové bankovnictví tak pozor, v Huawei AppGallery je nestáhnete! Aby jste mohli používat aplikace většiny českých bank, musíte si stáhnout GSpace, v něm pak Google Play a pak teprve stáhnete některé aplikace, ty pak fungují pouze izolovaně v prostředí GSpace. Podařilo se mi tímto způsobem instalovat aplikaci Equa Bank a Air Bank, Unicredit se stáhnout dá ale v GSpace nefunguje (zajímavé je, že italské internetové bankovnictví Unicredit se dá stáhnout přímo v AppGallery). V GSpace mi funguje i PIDlítačka. Všiml jsem si, že třeba aplikace ČS (George), KB, mBank se dají stáhnout přímo v Huawei AppGallery. Banky a prodejci by mohli zajistit, aby se v Huawei AppGallery dalo stáhnout víc českých aplikací, třeba bankovních.
bez přístupu ke službám Google
aby se daly stahovat aplikace dostupné na Google Play, musí být použit emulátor GSpace nebo něco podobného
0 ×Nahlásiť
Erik, p. Tršiceflag
Hodnotené 22. 2. 2022, variant Huawei nova 8i strieborný
Overený nákup
dobrá výdrž baterie
slušný displej
mám ho je tak týden, zatím nemohu dále posoudit
spárováno s hodinkami Huawei 3 pro
některé banky nemají aplikaci, ale s tím jsem počítal
0 ×Nahlásiť
Roland, Dunajská Streda 1flag
Hodnotené 7. 1. 2022, variant Huawei nova 8i strieborný
Overený nákup
Takmer všetky aplikácie padajú. Nefunguje ani aplikácia Alza. Ani Chrome, YouTube, HorizonTV, Netflix.. Po spustení sa po pár sekundách jednoducho zatvoria. Co sa prosím vás dá s týmto urobiť?
0 ×Nahlásiť
Lenka, Bojniceflag
Hodnotené 1. 1. 2022, variant Huawei nova 8i strieborný
Overený nákup
Telefón nie je nič extra, za mňa vyhodené peniaze, v tejto cenovej kategórii sa nájdu oveľa lepšie telefóny iných značiek - s lepším softwérovým vybavením. Bohužiaľ ma telefón veľmi sklamal, absencia Google apps je taký detail, ktorým sa žiadny predajca moc nechváli, moja chyba zanedbala som research, pretože doteraz som bola s huawei značkou spokojná. Myslela som si, že si na to zvyknem, ale nie, keby môžem telefón vrátim, ale už sa nedá,cakala.som moc dlho :/
Žiadne
Nepodporuje Google apps - najväčšie negatívum pre mňa, pokiaľ ste zvyknutí používať Google a aplikácie s ním suvisiace
Fotoaparát zle reaguje, pri horších svetelných podmienkach fotí zle, spúšť fotoaparátu nereaguje na prvé stlačenie, telefón dlho ostrí a niekedy fotografiu nie je možné zhotoviť tak ako by človek chcel, keď už konečne zareaguje fotka je rozmazaná, alebo inak zničená.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií