PET PET

Recenzie Hunter Postroj Divo svetlomodrý

Zobraziť katalóg
Hunter Postroj Divo svetlomodrý - Postroj

Recenzie Hunter Postroj Divo svetlomodrý

Zaujímajú vás názory a recenzie na Hunter Postroj Divo svetlomodrý? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Hunter Postroj Divo svetlomodrý. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Hunter Postroj Divo svetlomodrý aj vy.

Používateľské recenzie

Mário, Trnavaflag
Hodnotené 6. 2. 2022, variant Hunter Postroj Divo svetlomodrý M
Overený nákup
reflexné prvky
možnosť uchytenia vodítka na vrchnej a prednej časti
veľký rozsah nastavenia veľkosti
kvalitné prevedenie
pekný dizajn
0 ×Nahlásiť
Marek, Praha 11flag
Hodnotené 29. 7. 2021, variant Hunter Postroj Divo svetlomodrý L – XL
Overený nákup
Na pohled pěkný
Přední kšíry kolem krku jsou jen tat tak, ikdyž jsou nastavené na maximum. V zimní srsti nebo až trochu přibere asi budu muset rozstřihnout a nastavit. Jinak nevím, co s tím.
Horní část je krátká. Myslím, že je použítá od středního psa a nějaký inteligent si myslel, že pro velkého to stačí.
Oko pro vodítko je v zadní části postroje. Když vedu psa a chci mu ukázat, kam má jít, tak mu potřebuju natočit hlavu, aby viděl, kam má jít. Ale jak to mám udělat, když ho tahám za opačný konec postroje až za lopatkama?
Říkali mi, jaká je to věhlasná firma. Možná, že je, ale postroje alespoň na obří plemena dělat neumí. Postroj za více než 1100 a abych si ho opravil? Za ti peníze to rozhodně nestojí. Bohužel v této kategorii není na vybranou.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií