MS hokej AP+ slevy

Recenzie Intezze TRIQ+ čierne

Zobraziť katalóg
Intezze TRIQ+ čierne - Bezdrôtové slúchadlá

Recenzie Intezze TRIQ+ čierne

Zaujímajú vás názory a recenzie na Intezze TRIQ+ čierne? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Intezze TRIQ+ čierne. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Intezze TRIQ+ čierne aj vy.

Používateľské recenzie

Ondřej, Břeclavflag
Hodnotené 29. 9. 2023, variant Intezze TRIQ+ čierne
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Při srovnání s předchozími sluchátky nedochází k rušení příjmu na větší vzdálenost (celý byt). Telefonní hovor je dobře snímaný i v případě, že mám nasazené jen jedno sluchátko. Snadné vysouvání a vracení sluchátek do pouzdra i po tmě, stačí si jen zapamatovat, že nabíjecí otvor je na straně levého sluchátka. Cena okolo 1500 Kč je za mě v pohodě. Spárovat s telefonem se mi podařilo hned na poprvé za pár vteřin.
dlouhý dosah
kvalitní zvuk
kvalitně snímaný tel. hovor i jedním sluchátkem
snadné spárování
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 27. 7. 2023, variant Intezze TRIQ+ čierne
Overený nákup
hlavne porovnavam s intezze evo, ktore pouzivam dlhodobo, a v tom porovnani je TRIQ+ slabe (inferior v anglictine). Napriek dlhodobej vysokej spokojnosti s produktami Intezze, kupa TRIQ+ bol omyl. Nevratim ho len preto, ze by to bolo neeticke a nehygienicke po tyzdni pouzivania.
kvalita zpracovania
tvar sluchatok netlaci v usiach
zvuk
rychlost spojenia s telefonom
kovove zpracovanie tam naozaj nemuselo byt, vela to bucha, je to tazsie, a ked to spadne aj tak sa sluchatka rozletia.
zatvaranie naozaj chyba. Vela krat mi vypadli sluchatka len tym ze som ich daval do vrecka
chyba indikator nabitia. 4 bodky nabitia na EVO boli super. Pri TRIQ neviem v akom je baterka stave
nie je jasne, kde je vlastne sluchatko citlive na dotyk. Na evo to bolo jasne ohranicene. Tu pravidelne mam nechcene ovladanie.
magnet drziaci sluchatka je velmi slaby, ked uz nie je zatvaranie, aspon mohli drzat silnejsie
nie je viditelne odlisenie L/P strany. Ani pri vyberani ani pri vkladani. Na vkladanie treba poriadnu presnost, a ak mam vytiahnute obe, pravidelne vlozim do nespravneho. Pri evo to viem jednou rukou v tme.
0 ×Nahlásiť
Jaroslav, Neratoviceflag
Hodnotené 8. 4. 2023, variant Intezze TRIQ+ čierne
Overený nákup
provedení
špatný zvuk
0 ×Nahlásiť
Jozef, Borský Mikulášflag
Hodnotené 1. 4. 2023, variant Intezze TRIQ+ čierne
Overený nákup
Zvuk je vyvážený. Basov nie je ani veľa, ani málo. Na hudbu, kde chcete veľa basov, by som ich neodporúčal. Ja som ich kupoval ako slúchadlá k televízoru. Aby bolo dobre rozumieť dialógom. Nechcel som štuple. Potreboval som aptX kodek, aby nebolo oneskorenie medzi obrazom a zvukom. A oneskorenie naozaj nie je.
Žiadne oneskorenie po pripojení k televízoru cez aptX.
Možnosť regulovať hlasitosť dotykovým ovládaním na slúchadlách.
Nemajú aplikáciu, napríklad na nastavenie equalizéra. Basy alebo výšky neupravíte ani dotykovým ovládaním na slúchadlách. Tam sa dá prepínať len medzi režimami Game a Music. Ja som medzi týmito režimami veľký rozdiel nezaznamenal.
0 ×Nahlásiť
Lukáš, Brno 2flag
Hodnotené 18. 2. 2023, variant Intezze TRIQ+ čierne
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Mám už jiná sluchátka od firmy Intezze a to jsou špuntové CLIQ, se kterýma jsem moc spokojen. Chtěl jsem vyzkoušet ještě pecky, které by mě tak moc netlačily do uší při práci u PC a musím říct, že TRIQ+ mi opravdu vyhovují. Navíc mají stejně tak čistý zvuk jako CLIQ, jen ne tolik basů, což se hodí na dlouhodobý poslech nebo podcasty. Když s někým volám přes sluchátka tak taky žádný problém, každý mi bez problému rozumí. A čeho si moc užívám je ta kovová krabička, kde sluchátka drží na magnetu a vysouvají se. Někdy ani neposlouchám a jen si hraju s pouzdrem. :D To je navíc i hodně luxusní a každý se mě ptá co to mám.
Čistý zvuk
V pohodě tvar sluchátek
Praktický tvar pouzdra
Luxusní nabíjecí pouzdro
Musím se více soustředit, když dávám sluchátka zpět do pozdra
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 28. 11. 2022, variant Intezze TRIQ+ čierne
Overený nákup
Slúchadla na prvý pohľad zaujali, netradičné púzdro pôsobí premiovo, aj keď myslím, že nabijáci port mohol byť umiestnený inde alebo mať záslepku. Kvalita zvukovej reprodukcie mi prišla potešujúca (Nepovažujem sa za audiofila, berte s rezervou). Púzdro je veľmi zaujímavé, žial, v prípade pádu nedokáže ochrániť samotné slúchadla. Prvotné párovanie bolo peklo, kedže sa slúchádla musia najprv spárovať medzi sebou a až potom so zariadením, ale v mojom prípade sa to nezdarilo a videl som každé slúchadlo zvlásť (Vyriešil som resetom podľa návodu, ale 5x rýchlo zaťukať nebolo vždy rovnako rozoznané. Trebalo naraz zresetovať a chvílku počkat, kým zaznie v oboch zvuk) V čase mojej objednávky stáli 74eur (25.11.2022), v čase recenzie (28.11.2022) už takmer 93eur.
Prijemné púzdro na dotyk, vyzerajú prémiovo
Kvalita zvuku
Sedia v ušiach
Mikrofón pri hovoroch dostatočný, avšak nie najlepší
Na začiatku bolo potrebné ich 3x zresetovať, kým sa spárovali najprv medzi sebou a až potom so zariadením, inak sa vždy pripojilo iba 1 slúchadlo
Obávam sa, že púzdro ich pri páde neochráni
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií