AD elektro Star Wars

Recenzie iPega P4010 Wireless Controller pre Android/iOS/PS4/PS3/PC

Zobraziť katalóg
iPega P4010 Wireless Controller pre Android/iOS/PS4/PS3/PC - Gamepad

Recenzie iPega P4010 Wireless Controller pre Android/iOS/PS4/PS3/PC

Zaujímajú vás názory a recenzie na iPega P4010 Wireless Controller pre Android/iOS/PS4/PS3/PC? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,3 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s iPega P4010 Wireless Controller pre Android/iOS/PS4/PS3/PC. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na iPega P4010 Wireless Controller pre Android/iOS/PS4/PS3/PC aj vy.

Používateľské recenzie

Peter, Most pri Bratislaveflag
Hodnotené 30. 3. 2022, variant iPega P4010 Wireless Controller pre Android/iOS/PS4/PS3/PC
Overený nákup
Pozor - popis je neúplný. Tento gamepad sa nedá používať s PC cez bezdrôtové pripojenie. V balení chýba návod (je tam iba čínsky). Gamepad síce bluetooth nájde a spáruje, ale gamepad nereaguja a ani ho WIN10 nerozpozná ako hracie zariadenie. Až po vyhľadaní návodu na webe som sa dočítal že spojenie s PC je možné len cez USB-C kábel - ten kábel v balení je na hranie veľmi krátky, postačí len na nabíjanie. Takže gamepad vraciam a kupujem originál X-Boxový
Vzhľadom na cenu celkom kvalitne pôsobiaci gamepad
Dobre sa drží v ruke
iba čínsky návod v balení
Nedá sa používať ako bezdrôtovy s PC
USB-C kábel veľmi krátky na hranie
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií