PET AD homeoffice

Recenzie Koss SPARK PLUG biele (doživotná záruka)

Zobraziť katalóg
Koss SPARK PLUG biele (doživotná záruka) - Slúchadlá

Recenzie Koss SPARK PLUG biele (doživotná záruka)

Zaujímajú vás názory a recenzie na Koss SPARK PLUG biele (doživotná záruka)? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,9 z 5 hviezdičiek od 9 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Koss SPARK PLUG biele (doživotná záruka). Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Koss SPARK PLUG biele (doživotná záruka) aj vy.

Používateľské recenzie

Tomáš, Nitraflag
Hodnotené 28. 11. 2019, variant Koss SPARK PLUG biele (doživotná záruka)
Overený nákup
KOSS
Vydržia neskutočne dlho, toto sú už druhé, ktoré si kupujem. Prvé som kúpil asi pred 3 či 4 rokmi a hrali takmer každý boží deň od rána do večera v práci za PC a na cestách cez telefón.
po nejakej dobe sa zvykne pokaziť ovládanie hlasitosti (kontakty vo vnútri pravdepodobne oxidujú z vonkajšej vlhkosti a dochádza k praskaniu pri zmene hlasitosti a sem-tam jedna strana nehrá)
po nejakom čase mi prestali hrať úplne ale záruka okamžitej výmeny to istila, na druhý deň som mal nové a tie už používam vyše roka zas takmer každý deň
0 ×Nahlásiť
Petr, Olomouc 9flag
Hodnotené 30. 9. 2016, variant Koss SPARK PLUG biele (doživotná záruka)
Overený nákup
zvukové vlastnosti, balení, dobrá cena
poněkud méně diskrétní při nasazování do uší - "žmoulání" pěnových nádstavců, zejména při časté frekvenci nasazování a vyjímání, nepůsobí zcela hygienicky. Ale po nasazení a jejich přizpůsobení velikosti a tvaru vnitřní části ucha ..... perfektní poslech !!! Takže pokud chci poslouchat nerušeně delší dobu, pak rozhodně ANO, pokud vím, že ůžu být poměrně často v poslechu přerušován, pak raději jiný typ sluchátek.
0 ×Nahlásiť
Barbora, Mikulovflag
Hodnotené 25. 9. 2016, variant Koss SPARK PLUG biele (doživotná záruka)
Overený nákup
skladné
dobře těsní
skvělý zvuk, silné bassy
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií