AD elektro Star Wars

Recenzie Lenovo Legion 5 15IAH7H Storm Grey kovový

Zobraziť katalóg
Lenovo Legion 5 15IAH7H Storm Grey kovový - Herný notebook

Recenzie Lenovo Legion 5 15IAH7H Storm Grey kovový

Zaujímajú vás názory a recenzie na Lenovo Legion 5 15IAH7H Storm Grey kovový? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Lenovo Legion 5 15IAH7H Storm Grey kovový. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Lenovo Legion 5 15IAH7H Storm Grey kovový aj vy.

Používateľské recenzie

Radek, Havířovflag
Hodnotené 2. 3. 2023, variant Lenovo Legion 5 15IAH7H Storm Grey kovový
Overený nákup
Je to muj druhy herni laptop od Lenova, takze jsem tak nejak tusil do ceho jdu. Mam jej nekolik dni, takze nemohu udelat plnohodnotny nazor, nicmene vse na nem slape jak hodinky a hry jsou jedna basen s tim, ze proti memu predchozimu Lenovu s AMD 5600H a RTX 3060 zde vidim znatelny pokrok. Samozrejme, ze kdyz hrajete narocnou hru, tak notas funi, coz ale dela uplne kazdy herni laptop (nekdo nize tu totiz zminoval hlucnost). Design tak nejak neresim, oproti memu predchozimu modelu ma oblejsi hrany coz cenim, nicmene mam jej na chladici podlozce a mam k nemu pripojen externi monitor, takze design pro me neni prim. Jedine co mi trochu vadi, ze ma oproti predchozimu modelu mene USB (coz jsem vyresil USB hubem). Nekdo taky zminoval, ze je pomaly a seka se, coz bych rad vyvratil. Licence na Windows neni soucasti, cili doporucuji nejaky zahranicni web, kde jde koupit legalni a originalni klic za par euro.
Vykon, DDR5, Grafika krasne stiha s i rezervou
hezci design, nez muj predchozi lenovo model
bez OS cili si muzete nalit cisty OS bez pridaneho balastu
pro nekoho muze byt zapor, ze nema moc USB portu
pozor, Licence na OS neni soucasti TPM, cili koupit
0 ×Nahlásiť
Zákazník, Prahaflag
Hodnotené 29. 1. 2023, variant Lenovo Legion 5 15IAH7H Storm Grey kovový
Overený nákup
za tu cenu je pomaly a obcas se seka
0 ×Nahlásiť
Firmaflag
Hodnotené 24. 8. 2022, variant Lenovo Legion 5 15IAH7H Storm Grey kovový
Overený nákup
Od notebooku jsem očekával za danou cenu i adekvátní vzhled a kvalitu těla notebooku. Pokud hledáte notebook, který bude hozen jen na stole, tak je to OK. Pokud ho chcete pravidelně přenášet a nebo hledáte designový a kvalitní obal, tak tento notebook není nic pro Vás, bohužel. Spousta jiných značek za danou cenu nabídne mnohem více.
Výkon
Funkčnost
Výdrž baterie
Velice levný vzhled
Obyčejný levný plast jak na notebooku za 10 000,- Kč
Display má velmi měkký plast, kroutí se a lehko stlačí povrch
Kvalita klávesnice neodpovídá ceně, i Lenovo za 20 000,- Kč co jsem měl mělo kvalitnejší klávesnici.
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 14. 8. 2022, variant Lenovo Legion 5 15IAH7H Storm Grey kovový
Overený nákup
Kov :D
Výkon
Software
Bez OS
Hlučnosť
Sklamalo ma že ALZA dodáva udaje hry zdarma ako darček lenže na stránke lenova mi bolo napísane toto: Pre zadané sériove číslo neevidujeme nárok na hru. Pokiaľ ste si istí, že je sériové číslo zadané správne a máte nárok na hru, zašlite prosím sériové číslo (SN) vášho produktu prostredníctvom livechatu, ktorý sa zobrazuje v pravom dolnom rohu.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií