AD elektro Motorola EDGE 50

Recenzie Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H Storm Grey kovový

Zobraziť katalóg
Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H Storm Grey kovový - Herný notebook

Recenzie Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H Storm Grey kovový

Zaujímajú vás názory a recenzie na Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H Storm Grey kovový? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H Storm Grey kovový. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H Storm Grey kovový aj vy.

Používateľské recenzie

Dušan, Bratislavaflag
Hodnotené 22. 11. 2022, variant Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H Storm Grey kovový
Overený nákup
Legion 5 pro i7 12700H rtx 3070 Ti je ako pre hráčov tak aj pre tých, čo pracujú s grafickými programami prípadne s úpravou videa. Pomer parametre a cena je neuveriteľný a práve preto som si pozrel pred kúpou viac než 50 recenzií a porovnaní ako aj skupinu na reddite, kde riešia problémy s touto sériou. Našťastie sa zatiaľ žiaden z problémov neukázal. (väčšina bola softvérová, čiže riešiteľná) Zatiaľ ho mám krátko (vyše mesiaca) , ale pracujem na ňom denne a rád.
Úžasný výkon, od rýchleho zapnutia cez prácu v rôznych adobe programoch až po rýchle prenosy dát.
Našťastie žiadne pískanie ako sa prejavilo mnohým pri predošlej generácií (gen 6)
Pevné telo, nič nevŕzga ano nepuká.
Naozaj účinné chladenie
S Windowsom 11 pracuje excelentne
Obrazovka je krásna, farby + 500 nitov je TOP, na starý notebook sa už nemôžem ani pozrieť (displej opoti legionu ma ako zhasnutú sviečku)
Aplikácia Lenovo Vantage
Klávesnica je veľmi príjemná a písanie pohodlné.
Je rozmerovo menší ako 15,6", ktorý nahradil (tiež Lenovo)
V prípade potreby vydrží pri správnom nastavení aj necelých 5hod prehrávania filmov.
Pre mnohých príliš veľký adaptér, mne to nevadí keďže ho často neprenášam.
0 ×Nahlásiť
Petr, Polnáflag
Hodnotené 14. 11. 2022, variant Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H Storm Grey kovový
Overený nákup
Naprosto úžasný skladný a na svůj výkon lehký notebook. Nikdy bych nevěril jak vzhledem ke své velikosti a tloušťce může tak dobře a tiše chladit. Jak někteří píšou, že má velký zdroj tak ano má , ale je logické, že když chcete nakrmit velký výkon musíte mít větší zdroj. Výborný rychlý displej a funkce dlss + RTX jsou opravdová revoluce. Třeba cyberpunk 2077 jede na full nastavení s Dlss na kvalitu 34-43 FPS a když chcete spíš hratelnost dáte jednoduše Dlss na výkon a máte také na full nastavení 70-80fps a hra pořád vypadá úžasně. Koupě rozhodně nelituji
Dobré chlazení
Super výkon
Konstrukce
Napájeni v zadu
Mux switch
Nešel prvotní start přes připojení na ethernet musel jsem instalovat přes USB zkoušeno na 3 routrech.
Na windovs 10 problém s nefunkčním touchpadem. Lze vyřešit rovnou instalací win. 11 s koupeným klíčem k 10 vše fungovalo.
0 ×Nahlásiť
Ondřej, Velké Hamryflag
Hodnotené 11. 10. 2022, variant Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H Storm Grey kovový
Overený nákup
Pro náročnější
Design
Výkon
Nadmíru splnil očekávání
Zatím žádné
0 ×Nahlásiť
David, Ujezd u brnaflag
Hodnotené 20. 8. 2022, variant Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H Storm Grey kovový
Overený nákup
přešel jsem z lenova legion 5 na legion 5 pro a nákupu nelituji ... při prvotní aktivaci byl problém protože notebook vůbec nechytal wifi avšak po připojení na wlan se PC aktualizoval a vše šlo.. grafika je jedno z nejlepších co můžete za cenu dostat a je schopna se vytáhnout až na 180w na krátkou chvíli avšak optimálně běží mezi 130/150w 8gb je rovněž dostačující na chvíli. Intel i7 12g 14/20 má obrovský výkon a ve hře často jede na 15% a výkonu má na rozdávání.. notebook má velice účinné chlazení jako každý legion a je schopný vše uchladit na velice úžasné teploty na notebook gpu 80⁰ cpu 80/85⁰ časem může trochu vystoupat ale chlazení je řešeno velice dobře... nedoporučuji pokládat na prášky povrch a aspoň jednou za měsíc jej vyčistit... ventilátor má tendenci se rychle zanaset. displej je úchvatný a 3k rozlišení a 165hz je hned po zapnutí znát, gsync a další vylepšení obrazu je rovněž super .. notebook nabízí upgrade .. můžete přidat další m.2 disk a ram s podporou 64gb ale 32 stačí.. každý komponent je chlazen ram a ssd pasivně avšak stačí.. drr5 je ještě rychlejší než ddr4 ... notebook doporučuji podložit třeba knížkou aby měl větší sani vzduchu nákupu nelituji a příští kup bude nejspíše opět lenovo
brutální výkon
rtx 3070ti má v základu 150w ale může vystoupat až na 180w na krátký moment
Intel i7 výkonnější jak dražší i9
velice účinné chlazení které zajistí teplotu na grafice 80⁰ a procesor 80-85⁰
RGB duhová hlavesnice
3k displej s gsync a 500nit
kompaktní
při prvotní aktivaci musíte připojit na wlan
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií