AD elektro Star Wars

Recenzie Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey

Zobraziť katalóg
Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey - Tablet

Recenzie Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey

Zaujímajú vás názory a recenzie na Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,9 z 5 hviezdičiek od 28 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey aj vy.

Používateľské recenzie

Daniel, Chrášťanyflag
Hodnotené 7. 6. 2023, variant Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey
Overený nákup
Supr tablet za dobrou cenu
Cena
Výkon
Velikost
Android
Po delší době baterka
0 ×Nahlásiť
Andrej, Pezinokflag
Hodnotené 1. 12. 2022, variant Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey
Overený nákup
veľkosť
6GB ram, tým pádom je o niečo rýchlejší
0 ×Nahlásiť
Stanislav, Mostflag
Hodnotené 7. 10. 2022, variant Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey
Overený nákup
Zatím jej vlastním cca 10dní jsem nadšený co všechno ta placka umí. Naprosto doporučuji kdo chce za slušný peníze kvalitní tablet.
Poměr cena, výkon vynikají
Naprosto srovnatelný s dražšími tablety.
Zatím žádné
0 ×Nahlásiť
Marek, Prievidza 1flag
Hodnotené 29. 3. 2022, variant Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey
Overený nákup
Po prvých hodinách spoznávania svojho prvého android tabletu som mal na perách len: "som milo prekvapený". Nečakal som žiaden zázrak za 260€, lebo keď vidím ceny tabletov Samsung a Apple bežne za 600-800€, tak som čakal katastrofu. NAOPAK !!! Je svižný, plynulý, neseká, rýchla inštalácia programov a ich šťahovanie cez 5G wifi bolo naozaj prekvapením. Baterka dostala zabrať tie prvé 3h prispôsobovania ho na obraz môjho mobilu, sťahovania tam pracovných fotiek, dokumentov, nastavenie synchronizácie s MEGA cloudom v mojom PC, vymazanie zbytočných aplikácií a inštalácia osvedčených z mobilu, ... pozeranie a testovanie plynulosti Youtube, počúvanie hudby, ... No proste milé prekvapenie. Používa sa naozaj dobre ! Aj keď cielene som bral s min. 6GB RAMkou, menej už v tejto dobe nie a preto asi aj tá svižnosť. Využijem ho pracovne na stavbách u zákazníkov, kde potrebujem otvárať fotky, videá, excel pre výpočty, mať tam uloženú celú pracovnú zložku, ... a na to poslúži naozaj výborne. Ak ho niekto kúpi na domáce použitie, tak tam sa neoplatí vyhodiť ani cent naviac za drahé značky. Bohato postačuje. Jediné čo som netestoval je hranie hier, ale to je na tablete a mobile dosť odveci, nezáživné a nepotrebné. EDIT: skúsil som predsa narýchlo stiahnuť Asphalt 8 autá, a hra šla plynule bez zásekov. Rámčeky okolo displeja by som tenšie nechcel, sú akurát tak široké, aby som pri uchopení tabletu omylom nestláčal displej. To mi vyhovuje tiež a je to odhadnuté výborne. Počúvanie hudby či Youtube cez slúchadlá treba riešiť kúpou kábliku/redukcie z USB -C na Jack 3,5mm a do toho zapojiť káblové slúchadlá. Druhá možnosť sú bezdrôtové BT sláchadlá. Takže za tieto peniaze som čakal priemer, ale dostal som nadpriemer pre 90% užívateľov. Nejde mi tak do hlavy, prečo by som mal dať za oproti notebooku možnosťami obmedzený tablet viac ako 3 stovky a j s origo púzdrom, ktoré drží na zadnej strane magneticky. Je to taká knižka, do ktorej tablet vložíte...
rýchlosť reakcií a odozva
nižšia váha
USB-C konektor
jemné rozlíšenie displeja
dá sa kúpiť originál púzdro za 15€
celodenná výdrž batérie pri normálnom používaní
veľmi prekvapivý zvukový prejav
3,5mm jack konektor
0 ×Nahlásiť
Milan, Topolcanyflag
Hodnotené 5. 3. 2022, variant Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey
Overený nákup
Pomer cena výkon
Zatiaľ nič
0 ×Nahlásiť
Filip, Vřesina u Hlučínaflag
Hodnotené 29. 12. 2021, variant Lenovo Tab P11 Plus 6 GB + 128 GB Slate Grey
Overený nákup
obraz, výdrž
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií