AD elektro Motorola EDGE 50

Recenzie Lenovo Yoga 6 13ARE05 Abyss Blue

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga 6 13ARE05 Abyss Blue - Tablet PC

Recenzie Lenovo Yoga 6 13ARE05 Abyss Blue

Zaujímajú vás názory a recenzie na Lenovo Yoga 6 13ARE05 Abyss Blue? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Lenovo Yoga 6 13ARE05 Abyss Blue. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Lenovo Yoga 6 13ARE05 Abyss Blue aj vy.

Používateľské recenzie

Marek, Piešťanyflag
Hodnotené 18. 4. 2022, variant Lenovo Yoga 6 13ARE05 Abyss Blue
Overený nákup
mizerná kvalita obrazovky
0 ×Nahlásiť
Alexandra, Příbramflag
Hodnotené 29. 3. 2022, variant Lenovo Yoga 6 13ARE05 Abyss Blue
Overený nákup
Je celkem pohledný.
Funguval měsíc a ještě jsou problém s reklamací.
0 ×Nahlásiť
Firmaflag
Hodnotené 30. 1. 2022, variant Lenovo Yoga 6 13ARE05 Abyss Blue
Overený nákup
Hľadali sme notebook pre kolegyňu na bežnú kancelársku prácu. Po návšteve showroomu a odskúšaní si rôznych modelov od rôznych značiek Yoga 6 naše očakávania nielen splnil, ale doplnil o viacero bonusov. Dotykový displej (len škoda že je lesklý), možnosť preklopiť do režimu tablet alebo "televízor", čítačka odtlačkov prstov, skvelá Lenovo klávesnica s podsvietením (chýba len dedikovaný PageUp a PageDown). Ideálna kombinácia USB portov: 2xUSB-C (z toho jeden na napájanie), ale stále aj 2xUSB-A. Veľká škoda že nemá ešte HDMI port, ale žiadna tragédia sa nekoná: USB-C podporujú display port, a samozrejme prezentovať sa dá aj bezdrôtovo. Pre istotu sme dokúpili adaptér USB-C na HDMI. Výkon AMD Ryzen 5 príjemne prekvapil (na svoju triedu), rovnako tak grafika zvláda krásne prehrávať 4k 60fps video bez akéhokoľvek zaváhania a bez spúšťania hlasnejšieho chladenia. To mimochodom nás spočiatku vystrašilo, lebo chladenie bolo po prvom spustení notebooku dosť dlho počuť - dôvodom boli ale prebiehajúce aktualizácie na pozadí. Od druhého dňa už všetko OK. Krásny dizajnový textilný povrch je čerešnička na torte. Aj kolegovia jej ho závidia :) Toto všekto za absolútne bezkonkurenčnú cenu. Absolútna spokojnosť, dúfam že vydrží dlho.
Skvelý pomer cena/výkon
Ideálna kombinácia USB portov (2xUSB-C, 2xUSB-A)
3,5mm jack
Dotykový displej
Štýlový textilný povrch
Dobrá výdrž na batériu (reálnych 9 hodín kancelárska práca, internet, hudba)
Dotykový displej
Chýba HDMI port
Nemá čítačku pamäťových kariet
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií