AD elektro Star Wars

Recenzie Lenovo Yoga 7 14ACN6 Slate Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga 7 14ACN6 Slate Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo - Notebook

Recenzie Lenovo Yoga 7 14ACN6 Slate Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo

Zaujímajú vás názory a recenzie na Lenovo Yoga 7 14ACN6 Slate Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,2 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Lenovo Yoga 7 14ACN6 Slate Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Lenovo Yoga 7 14ACN6 Slate Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 1. 12. 2023, variant Lenovo Yoga 7 14ACN6 Slate Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo
Overený nákup
Pracuje se na něm skvěle, pohodlně. Příjemná váha vzhledem k velikosti, baterka po téměř roce skoro nesmrtelná, v případně vybití extra rychle nabitá k dalšímu provozu, rychle nabitá i "do plnejch".
Bál jsem se, jak bude dotykový display makat a jestli už je operační systém na takovou věc dostatečně připravený. A všechno funguje bezvadně.
Po pár měsících na reklamaci s nefunkční klávesou.
Dnes (11 měsíců) přestala fungovat čtečka otisku prstů. Štve mě to, ale obávám se, že trh je podobně poruchových hraček bohužel plný. Aspoň řádně otestuji jejich Lenovo Premium Care :'D
Ze začátku problém s připojením na pracovní síť, která je uzavřená, nepřipojená na internet. Notebook se z bezpečnostních důvodů neustále odpojoval. Ale pak jsem zjistil, že nemám aplikaci od výrobce pro aktualizaci firmwaru a od aktuální verze firmwaru vše šlape jak má.
Mám prodlouženou záruku na 4 roky, tak uvidím, jak spolu ty další 3 roky ještě doklepeme :D
0 ×Nahlásiť
Patrik, Martinflag
Hodnotené 17. 9. 2023, variant Lenovo Yoga 7 14ACN6 Slate Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo
Overený nákup
Ako študentovi čo každý den využíva tento notebook to zhoršuje produktivitu. Niekedy v dôležitých momentoch prestane pero fungovať. A to prehrievanie je neskutočný problem v lete, kedy v postdate notebook sa nedá používať ked je v nabíjačke, lebo by zhorel (a raz sa aj prepálila hlavná doska a bola nutná reklamácia).
prehrieva sa (hlavne ked sa nabíja)
zlyháva spojenie s perom
dlho rozpoznáva wifi sieť, takže sa nechce pripojiť
0 ×Nahlásiť
Jana, Praha 5flag
Hodnotené 25. 3. 2023, variant Lenovo Yoga 7 14ACN6 Slate Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo
Overený nákup
Super
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií