AD elektro Star Wars

Recenzie Lenovo Yoga 720-13IKBR Iron Grey kovový

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga 720-13IKBR Iron Grey kovový - Tablet PC

Recenzie Lenovo Yoga 720-13IKBR Iron Grey kovový

Zaujímajú vás názory a recenzie na Lenovo Yoga 720-13IKBR Iron Grey kovový? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Lenovo Yoga 720-13IKBR Iron Grey kovový. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Lenovo Yoga 720-13IKBR Iron Grey kovový aj vy.

Používateľské recenzie

Viktor, Praha 5 - Zličínflag
Hodnotené 23. 5. 2018, variant Lenovo Yoga 720-13IKBR Iron Grey kovový
Overený nákup
Pekny, dobre pracuje, vykonny. Pero v baleni bylo lenovo active pen 2 ne 1 tedy skvele pero. Pouzivam ke kresleni s photoshopem a autodesk sketchbook a pracuje paradne, velmi presne.
Tichy pri bezne praci a standardnim nastaveni.
Baterie u 4k displeje neni nic zavratneho. Budete radi kdyz dostanete 4 hodiny prace. Doporucuji verzi s fhd displejem, podle recenzi o hodne lepsi zivotnost baterie v pracovnim modu.
Problem u vsech aktualnich technologii je detekce dlane. Pri psani je to jedno pri kresleni si vezmete rukavici a jste ok (vsechny ostatni technologie jsou na tom stejne, nikde si moce nepolepsite).
Vetraky na nejvyssi nastaveni jsou slyset (ne vylozene halsite, ale jsou male takze maji vysoky pitch nic dramatickeho, ale nekoho to muze odradit)
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií