P&G boost AD 1. týden květen

Recenzie Magnat Tempus Center 22 čierna

Zobraziť katalóg
Magnat Tempus Center 22 čierna - Reproduktor

Recenzie Magnat Tempus Center 22 čierna

Zaujímajú vás názory a recenzie na Magnat Tempus Center 22 čierna? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Magnat Tempus Center 22 čierna. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Magnat Tempus Center 22 čierna aj vy.

Používateľské recenzie

Zoltán, Bratislava 15flag
Hodnotené 24. 6. 2020, variant Magnat Tempus Center 22 čierna
Overený nákup
Pekny, cisty a hutny(plny) zvuk. Bytelna konstrukcia ozvucnice, precizne dielenske spracovanie, kvalitne prevedena vyhybka, naspajkovana priamo na terminal,svorky skrutkovacie, nie na strunku, sympaticke stredobasove menice s tazkymi magnetmi , fastony s poistkou, velky prierez kablov, bassreflex vyvedeny dozadu.
Po rozbaleni bol zvuk "akoby spod deky",nakolko som pocul uz jeden rovnaky reproduktor, ktory hral cisto a zretelne, vedel som porovnat. Kedze som uz jednu reklamacnu torturu absolvoval (nespravne dodana povrchova uprava) rozhodol som sa ho "otvorit" aj za cenu stratenia zaruky. Na moje prijemne prekvapenie bol iba nezapojeny kablik na tweeteri.Nakolko maju fastony mechanicku poistku, muselo to nastat uz vo výrobe. Vypadnutie pocas celej doby pre(do)pravy vylucujem.Aj napriek tejto drobnosti zanechal Magnat vynikajuci dojem.
Atypicky rieseny vyskovy menic (s titernym magnetom) + stredobasy su prilis vedla seba = nemožnosť "bezbolestne" vymeniť (casom), resp.bez bastlenia za kvalitnejsi Scan-Speak alebo Seas.... Aj ked otazka je, ci by to niecomu prospelo. 
Tlmiacej hmoty mohlo byt viac, alebo aspon mohla byt hutnejsia a lepsie prilepena na boky ozvucnice s preciznejsie vykrojenymi rozmermi. 
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií