AD elektro AD elektro

Recenzie MOSH pre iPad PRO 9.7 "čierne

Zobraziť katalóg
MOSH pre iPad PRO 9.7 "čierne - Puzdro na tablet

Recenzie MOSH pre iPad PRO 9.7 "čierne

Zaujímajú vás názory a recenzie na MOSH pre iPad PRO 9.7 "čierne? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s MOSH pre iPad PRO 9.7 "čierne. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na MOSH pre iPad PRO 9.7 "čierne aj vy.

Používateľské recenzie

Radek, Plzeň 18flag
Hodnotené 14. 11. 2016, variant MOSH pre iPad PRO 9.7 "čierne
Overený nákup
Jednoduché funkční, ale velmi praktické řešení pro kompletní ochranu tabletu (přední i zadní část).
Chybí držák na tužku :-(
0 ×Nahlásiť
Michal, Trenčín 8flag
Hodnotené 18. 5. 2016, variant MOSH pre iPad PRO 9.7 "čierne
Overený nákup
Alza tu sice ma uz snad druhy rok chybu, lebo vyrobca je MOSHI, nie MOSH a chvilu to trva, kym na to clovek pride ked chce googlit nejake recenzie a videa, ale vzdy som povazoval tento case za dalsi z radu nepodarkov ako vyraba LEA a podobni vyrobcovia. Ale ked Apple zacal za kus silikonu pytat 70 EUR - a to len za zadnu cast - pred 2 rokmi som kupil original apple leather case za take peniaze, dnes 70 za silikonove puzdro a dalsich 50 za smart cover - dakujem, neprosim.
Nemal som velke ocakavania od tohto, ale kedze mi dost prekaza ta vystupena kamera na Pro, a displej je magnet na odtlacky a celkovo sa spini 10x viac ako Air, tak nebolo vyhnutia, treba nejaky case. Toto malo byt len docasne riesenie, ale stacilo ho rozbalit a vlozit don tablet aby som pochopil, ze toto je najlepsi case aky som mal, a mal som ich uz dost. Trochu som sa bal toho, ze podla popisu ma byt vzadu tvrdy plast, ale plast je sice pevny ale dost makky, takze sedi perfektne a je prijemny na dotyk. A ten trojuholnikovy system ako stojan je genialny, lebo to je PEVNE, nieco, co apple smart case nikdy neponukne. Mozete dat tabletu "facku" a neprevrati sa. Pre niekoho to sice moze byt v dost strmom uhle, ale na pozeranie videa je to idealne.
A hlavne - ked drzite tablet v rukach tak zadna cast nepada dole - tym, ze je tam ten sikmy trojuholnikovy vyrez tak to pekne drzi zarovnane s tabletom, nie ako smart cover, ktory stale pada.
Som fakt velmi prekvapeny, nieco, co malo byt docasne puzdro na tablet sa rychlo ukazalo ako najlepsie riesenie, a v porovnani s inymi produktami prakticky za zlomok ceny.
snad ani nema, teda okrem toho ze opticky vyzera ta faux koza dost hrozne, ale prekvapivo na dotyk sa to vobec nechce tvarit ako lacna napodobenina koze a na dotyk je to prijemne. Len na pohlad sa to prilis leskne a nevyzera to OK, ale za tu cenu to snad ani negativum nie je. Nic ine sa tomu vycitat neda
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií