Recenzie MSI Vigor GK71 Sonic – US

Zobraziť katalóg
MSI Vigor GK71 Sonic – US - Herná klávesnica

Recenzie MSI Vigor GK71 Sonic – US

Zaujímajú vás názory a recenzie na MSI Vigor GK71 Sonic – US? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s MSI Vigor GK71 Sonic – US. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na MSI Vigor GK71 Sonic – US aj vy.

Používateľské recenzie

Daniel, Malackyflag
Hodnotené 27. 8. 2022, variant MSI Vigor GK71 Sonic – US
Overený nákup
Rozmyslal som nad Corsair K70 no povedal si ze pojdem do niecoho menej mainstream a som rad ze som tak urobil. Tato klavesnica je nadherna (priehladne keycaps a vividne RGB), ma dost farebnych nastaveni na ktore technicky nie je treba software, nie je tak hlucna ako mozno vacsina mechanickych klavesnic a ma media keys, ktore som vyslovene chcel (nasiel som malo, ktore ich maju).
Kvalita vyhotovenia a velmi pekny dizajn keycaps a RGB farieb a ich nastaveni.
Red linear switches - relativne tichsie. Mozu byt pre niekoho minus ak preferuje skor klikajuci pocit, lebo su "mäkké".
Mäkká podlozka pre zapestia
Media keys!
Mozno by som len podotkol ze tie mensie media keys maju na stlacenie pocit ako na starych radiach / CD prehravacoch - plast a hlasny klik. Trosku cheap ale ako minus ma to vobec nehneva.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií