AD homeoffice PET

Recenzie MyPhone Halo Mini biely

Zobraziť katalóg
MyPhone Halo Mini biely - Mobilný telefón

Recenzie MyPhone Halo Mini biely

Zaujímajú vás názory a recenzie na MyPhone Halo Mini biely? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s MyPhone Halo Mini biely. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na MyPhone Halo Mini biely aj vy.

Používateľské recenzie

Zákazníkflag
Hodnotené 23. 4. 2017, variant MyPhone Halo Mini biely
Overený nákup
Ľahký, nápadný, hlasný s jednoduchou obsluhou. SOS tlačidlo na privolanie pomoci, 3 tlačidlá M1-M2-M3 pre ultrarýchlu voľbu kontaktu. Výdrž. Veľká klávesnica, veľké písmená na displeji.
Blbo riešené navigačné tlačídlá menu pod tlačidlami M1-M2-M3 združené so zeleným červeným tlačidlom príjmu-zloženia hovoru. Mali byť radšej samostatné tesne pod displejom. Nemožnosť nastavenia odchádzajúcich hovorov - napríklad len z telefónneho zoznamu - to je dosť nevýhoda, napríklad u chorého človeka, ktorý je v DSS, môže požičiavaním MT nabehnúť celkom slušný účet.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií