AD elektro Star Wars

Recenzie NUK Elektrický ohrievač na kojenecké fľaše Thermo Express Plus

Zobraziť katalóg
NUK Elektrický ohrievač na kojenecké fľaše Thermo Express Plus - Ohrievač fliaš

Recenzie NUK Elektrický ohrievač na kojenecké fľaše Thermo Express Plus

Zaujímajú vás názory a recenzie na NUK Elektrický ohrievač na kojenecké fľaše Thermo Express Plus? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,7 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s NUK Elektrický ohrievač na kojenecké fľaše Thermo Express Plus. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na NUK Elektrický ohrievač na kojenecké fľaše Thermo Express Plus aj vy.

Používateľské recenzie

Zákazník, Plzenflag
Hodnotené 19. 2. 2022, variant NUK Elektrický ohrievač na kojenecké fľaše Thermo Express Plus
Overený nákup
První lahev se zahřeje správně, pokud dáte hned druhou přehřívá. voda na ohřev by měla být přesně podle schématu a když potřebujete rychle připravit směs, postavíte se a odměříte tyto ml, to je katastrofa, nedoporučuji. Koupil jsem ho jen proto, že je možné ho dát do auta
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií