AD elektro Motorola EDGE 50

Recenzie Osprey Fairview Trek 70 Amulet Purple

Zobraziť katalóg
Osprey Fairview Trek 70 Amulet Purple - Turistický batoh

Recenzie Osprey Fairview Trek 70 Amulet Purple

Zaujímajú vás názory a recenzie na Osprey Fairview Trek 70 Amulet Purple? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Osprey Fairview Trek 70 Amulet Purple. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Osprey Fairview Trek 70 Amulet Purple aj vy.

Používateľské recenzie

Michaela, Prahaflag
Hodnotené 21. 8. 2023, variant Osprey Fairview Trek 70 Amulet Purple
Overený nákup
Krosna je skvělá, velkou výhodou je možnost rozepnout krosnu po celé délce (jako cestovní kufr). Člověk když něco hledá, tak nemusí vše vyndat a poté přeorganizovat celou krosnu. Také velice oceňuji možnost oddělit spodní část krosny a praktické jsou i malé kapsičky na dolní postranní opoře zad/boků. Obal do letadla využit několikrát jako pláštěnka do deště a super. Tuto krosnu doporučuji všemi deseti.
Nastavitelnost opory zad
Možnost oddělení spodní kapsy (např. na boty)
Plně otevíraténá krosna
Málo barevných provedení tohoto konkrétního typu krosny, na této barvě bohužel vše vidět
Váhově trochu těžší krosna oproti jiným typům Osprey/konkurentům
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií