AD elektro AD elektro

Recenzie Phanteks Enthoo Evolv mATX Tempered čierna

Zobraziť katalóg
Phanteks Enthoo Evolv mATX Tempered čierna - PC skrinka

Recenzie Phanteks Enthoo Evolv mATX Tempered čierna

Zaujímajú vás názory a recenzie na Phanteks Enthoo Evolv mATX Tempered čierna? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Phanteks Enthoo Evolv mATX Tempered čierna. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Phanteks Enthoo Evolv mATX Tempered čierna aj vy.

Používateľské recenzie

Michal, Most 1flag
Hodnotené 15. 5. 2018, variant Phanteks Enthoo Evolv mATX Tempered čierna
Overený nákup
Perfektně zpracovaná
Kdo to vymýšlel, tak opravdu přemýšlel, vše promyšlené do posledního detailu (Vždy jsem měl Lian-Li skříně, ale tohle je o třídu výše a ještě za rozumnější peníze)
0 ×Nahlásiť
Richard, Mošovceflag
Hodnotené 1. 1. 2018, variant Phanteks Enthoo Evolv mATX Tempered čierna
Overený nákup
Krásna.
Sklo z oboch strán, zo zadnej priezračné iba na SSD sloty.
Zmestí sa aj väčšia grafika + radiátor. Mám v nej Kraken x62 namontovaný v predu + gainward 1070 gs (28.5cm) a aj keď som musel najprv dať grafiku a potom domontovať spodný ventilátor na radiátor stále sú tam cca 3 milimetre. Bez vodného chladiča v predu by sa tam zmestila aj 31,9cm karta
Dobrý cable-management
Kontrola na ledky vo front paneli + vlastný extension kábel.
Bezšróbové prevedenie na bočné sklenené panely a aj front panel s filtrom.
Málo miesa na káble zo zdroja. Sú síce pekne zakryté shroudom ale musíte rozobrať harddisk bay, alebo ich popretláčať aby tam pekne zostali. Bola to celkom fuška.
Často čistiť sklo
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií