AD květen univerzal P&G boost

Recenzie QCY HT03 Black

Zobraziť katalóg
QCY HT03 Black - Bezdrôtové slúchadlá

Recenzie QCY HT03 Black

Zaujímajú vás názory a recenzie na QCY HT03 Black? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s QCY HT03 Black. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na QCY HT03 Black aj vy.

Používateľské recenzie

Bronislav, Soběchlebyflag
Hodnotené 9. 8. 2022, variant QCY HT03 Black
Overený nákup
Chtěl jsem bt sluchátka airpods provedení, ale nižší cenou, a aby měla ANC. Tato sluchátka mají vše potřebné. Výběr barev bílá a černá. Sluchátka se mohou opatřit gumičkami trojí velikosti z balení. Pěkně sedí, nevypadnou ani při skákání přes švihadlo. ANC má tři úrovně, rušení hluku, normální, zvýraznění hluku. Lze nastavit gesta, to vše v jednoduché aplikaci. Krabička má diody zvenku i zevnitř. Výdrž jsem neměřil, ale dlouho. Nabíjení pomocí konektoru usb-c. Jediná negativní vlastnost, sluchátka i krabička strašně kloužou v ruce. Jinak maximální spokojenost za malou cenu.
apple design
kvalita zvuku
cena
anc
troje gumičky
provedení krabičky
usb-c
strašně kloužou v ruce, sluchátka i krabička
0 ×Nahlásiť
Juraj, Vyšná Šebastováflag
Hodnotené 29. 6. 2022, variant QCY HT03 Black
Overený nákup
uzasny pomer hodnoty za cenu
aktivne rusenie hluku asi najlepsie za tuto cenovu hladinu
dostal som vsetko co som ocakaval
je velmi lahke nechtiac drzat dotykove tlacitko na sluchatku pri nasadzovani alebo vyberani sluchatka z ucha a tym zmenit nastavenie aktivneho rusenia hluku alebo low-latency modu
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií