AD květen univerzal Effaclar

Recenzie Ratikon stojan na bicykel dielenský

Zobraziť katalóg
Ratikon stojan na bicykel dielenský - Stojan na bicykel

Recenzie Ratikon stojan na bicykel dielenský

Zaujímajú vás názory a recenzie na Ratikon stojan na bicykel dielenský? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,6 z 5 hviezdičiek od 7 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Ratikon stojan na bicykel dielenský. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Ratikon stojan na bicykel dielenský aj vy.

Používateľské recenzie

Jaroslav, Bratislavaflag
Hodnotené 8. 12. 2023, variant Ratikon stojan na bicykel dielenský
Overený nákup
Ok konštrukcia udrží mi eBike
Malá hlavica na utiahnutie
0 ×Nahlásiť
Michal, Praha 9 - Vysočanyflag
Hodnotené 6. 11. 2022, variant Ratikon stojan na bicykel dielenský
Overený nákup
Stojan som používal cca pol roka a za ten čas sa mi dva krát stalo, že bicykel z neho vypadol aj spolu s platovým úchytom, ktorý drží bicykel. Po prvom raze som to len dotiahol, ale keď sa to stalo druhýkrát uvedomil som si, že spracovanie tohto stojanu nie je dostatočné ak nechcete poškodiť drahšie bicykle. Problém tiež nastane, ak chcete bicykel zaistiť v polohe kedy nie je stopercentne vyvážený. Upínacia sila nie je dostatočná, aby bicykel v tejto polohe udržala. Obidve nedostatky by sa možno dali vyriešiť nanesením nejakého prípravku na zvýšenie trenia medzi plastovými povrchami objímok a železnej časti ku ktorej sú pripevnené.
Odkladacia polica na náradie
Skladný
Držiak riadítok
Kvalita použitých materiálov
Nedostatočná sila uchytenia otočnej hlavice
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií