AD elektro AD elektro

Recenzie RODE Complete Studio Kit

Zobraziť katalóg
RODE Complete Studio Kit - Set na nahrávanie

Recenzie RODE Complete Studio Kit

Zaujímajú vás názory a recenzie na RODE Complete Studio Kit? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s RODE Complete Studio Kit. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na RODE Complete Studio Kit aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 12. 11. 2022, variant RODE Complete Studio Kit
Overený nákup
Mikrofon vraciam, lebo som si uvedomil, ze clovek ktory si chce len tak obcas nieco nahrat, ho lacnejsie vide si prenajat hodinku, dve, v normalnom ahravacom studiu, kde su profesionali, ako sa doma stym vsetkym hrat.
kvalitný zvuk
určené skôr pre hobby ako profesionálnu prácu.
inštalácia je veľmi jednoduchá aj vdaka priloženému manuálu v obrázkovej podobe, to extrémne cením.
mikrofon je naozaj veľmi citlivý, takze na nahravanie budete potrebovat priestory kde vonkajsi zvuk bude musiet byt eliminovany.
Rode propaguje že tento Studio Kit by mal priniesť efekt bez šuštania, šumu na nahravke....ale tento efekt sa mi nepodarilo dosiahnuť ani pri pozeraní rôznych tutorialov na internete a maximalne tichej miestnosti.
Je to taký základ, základov, ale dosiahnuť kvalitný zvuk, chce poznať určité znalosti v audio inžinierstve a samozrejme človek potrebuje viac prístrojov aby to proste všetko dobre fungovalo.
mám s toho zmiešané pocity, lebo na youtube je tento mikrofon dost recenzovani aj dobre aj zle, ale myslim si ze tie dobre recenzie spocivaju v tom, ze clovek ma k tomu este dalsie pristroje aby to fungovalo cisto a pekne, a tie zle recenzie su od ludi ako odo mna, ktory sme to skusali len v tomto zakladnom prevedeni, ktore ponuka krabica studio kit.
0 ×Nahlásiť
AGRICO s.r.o Třeboň, Třeboňflag
Hodnotené 29. 9. 2022, variant RODE Complete Studio Kit
Overený nákup
Kvalita Rode
Špičkový studiový mikrofon
0 ×Nahlásiť
Zákazník, Prahaflag
Hodnotené 10. 7. 2021, variant RODE Complete Studio Kit
Overený nákup
DOBŘE
Ideálně
0
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií