AD elektro

Recenzie Samsonite Ergo Biz Laptop Backpack 16 "čierna

Zobraziť katalóg
Samsonite Ergo Biz Laptop Backpack 16 "čierna - Batoh na notebook

Recenzie Samsonite Ergo Biz Laptop Backpack 16 "čierna

Zaujímajú vás názory a recenzie na Samsonite Ergo Biz Laptop Backpack 16 "čierna? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Samsonite Ergo Biz Laptop Backpack 16 "čierna. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Samsonite Ergo Biz Laptop Backpack 16 "čierna aj vy.

Používateľské recenzie

Martin, Praha 8 - Čimiceflag
Hodnotené 13. 10. 2015, variant Samsonite Ergo Biz Laptop Backpack 16 "čierna
Overený nákup
Bomba batoh
Žádné
0 ×Nahlásiť
Luděk, Brnoflag
Hodnotené 8. 7. 2015, variant Samsonite Ergo Biz Laptop Backpack 16 "čierna
Overený nákup
velmi prakticky, velmi oblíben, vzor pro další kupující
0 ×Nahlásiť
Michal, Trenčín 8flag
Hodnotené 8. 10. 2014, variant Samsonite Ergo Biz Laptop Backpack 16 "čierna
Overený nákup
kvalitne madlo
je to rozumny kompromis medzi Pillow a Spectrolite seriou, ktore su na pohlad objemne lebo maju niekolko vrstiev vystuze a medzi tymi travel radami, ktore su ohybnejsie. Batoh ma vystuzene steny a ked sa postavi, prazdny ci plny na zem, tak vacsinou zostane stat, co je vhodne v znecistenom alebo vlhkom prostredi. Ma niekolko zipsov skrytych, takze batoh vyzera velmi elegantne, v tejto cenovej kategorie asi najviac vhodny aj pre ludi, co nosia batoh k obleku.
Kupu odporucam. Batoh je vhodny aj na 2 laptopy (ak je ten druhy do 13"), mne sa tam zmesti velky 15,6" 4kg laptop, jeden 13" 2kg a 10" tablet bez toho aby bol batoh nejak natesno. Rovnako sa tam pohodlne zmesti aj velky laptop a DSLR v malej brasni.
Batoh bol pri preberani tovaru v kartonovej skatuli, ci nehrozilo jeho premacknutie pocas dopravy, batohy podobnych cien od inych znaciek Alza vzdy dorucila bez krabice a casto mali zlomene vnutorne vystuze od dlhodobeho prehnutia.
zipsy idu pomerne ztuha, ale to sa dufam casom vybeha
na moj siroky chrbat sedia popruhy velmi dobre a nesklzavaju, ale trosku mi vadi ze su siroke aj v spodnej casti, cize cast ktora ide pod rameno je pomerne siroka a tlaci do vnutornej strany paze. Popruh vinuci sa zo spodnej casti je z kvalitneho materialu kde nehrozi rozstrapkanie koncov, ale je zial aj dost klzky a zial pomerne rychlo sa posuvaju tie nastavitelne bezce, cize bude treba aspon raz za 2 tyzdne tieto skontrolovat, aby sa nestalo ze sa popruh rozviaze a batoh spadne na zem. To ale zalezi kolko toho do batohu nakladate, ja mam bezne cca 6-7kg v batohu.
Nozicky su len na okrasu, nie su tie 4 vystupene skutocne nozicky ako su na vyssich (od 100 EUR vyssie) radach Samsonite, tieto su v podstate len tak na okrasu ale realne nepomahaju nicomu, ak je v batohu co i len 2kg zataz tak sa cele dno oprie o podlahu tak ci tak.
po tyzdni nosenia sa trosku prejavilo to, ze vystuze bocnych stien nie su viacnasobne presivane ako na vyssich radach, po par hodinach nosenia vacsej zataze (velky a tazky laptop plus 3kg extra veci) len na jednom ramene sa jedna strana zrejme trvalo zdeformovala takze teraz batoh na jednej strane ma az prilis ostru hranu a na druhej prepadnutu takze vyzera trochu nesymetricky. Je to len kozmeticka vada ale to je zial chyba spracovania - lacny kus kartonu ako vystuz bez presitia aspon na 2 miestach, ktore by zabranilo deformacii.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií