Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen P&G boost

Recenzie Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 12 GB / 256 GB grafitová

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 12 GB / 256 GB grafitová - Tablet

Recenzie Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 12 GB / 256 GB grafitová

Zaujímajú vás názory a recenzie na Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 12 GB / 256 GB grafitová? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 10 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 12 GB / 256 GB grafitová. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 12 GB / 256 GB grafitová aj vy.

Používateľské recenzie

Matej, Pezinokflag
Hodnotené 29. 4. 2024, variant Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 12 GB / 256 GB grafitová
Overený nákup
Toto je náhrada za Galaxy Tab S6 kde už batéria stratila štvrtinu kapacity. Výber značky bol jednoduchý. Výkonné tablety s kvalitným displejom už žiaľ robí iba samsung a je to cítiť v astronomickej cene. Za tú cenu dostanete však zariadenie bez kompromisov s kvalitnou podporou. Pero v balení by som radšej vymenil za rýchlonabíjačku ale toto je momentálny trend. Tú si musíte jednoducho dokúpiť. Je to k zlosti že pri cene takmer 1000 EUR nie je nič okrem kábla a pre mnohých zbytočného pera. Ja som pero využíval aj u predchodcu avšak nie je to pre mňa nič podstatné. Tablet spolu s 500GB kartou a kvalitným púzdrom vyjde na tých 1000 euro ale zasa máte zariadenie ktoré nemá problém bežať 6 rokov bez poruchy. Čo sa týka spracovania niet čo vytknúť je precízne a od prvého uchopenia je to naozaj cítiť všade. Či systém, displej alebo zvuk všetko je na vysokej úrovni. Ja kúpu neľutujem avšak cena je jednoducho pre mnohých nedosiahnuteľná.
Prekrásny displej a pre mňa najpodstatnejšie že nie je deravý. Žiadny ohyzdný priestrel ani notch....
Neskutočne tenký
Rýchle odozvy systému aj čítačky odtačkov
Dlhá výdrž batérie
Možnosť doplnenia pamäťovej karty
Jednoduchý dizajn a kvalitné prevedenie
Zvuk je dostatočne hlasitý a sú aj náznaky basové zložky
Pribalené Dotykové pero
Predĺžená podpora
Cena a cena a ešte dvesto krát šialené vysoká cena za tablet
Pero zavadzia či v púzdre alebo mimo neho
Váha pól kila je hodne cítiť
Stále absencia rýchlonabíjačky v balení je iba kábel USB-C/USB-C
0 ×Nahlásiť
Michal, Kladno 2flag
Hodnotené 4. 12. 2023, variant Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 12 GB / 256 GB grafitová
Overený nákup
Super konektivita rychlost spravování super( foťák )Velká odolnost,hodně velka👍Display super .Pro běžné užívání je to nadmíru moc👌👌Velká výdrž na 1no nabytí.
Velká cena!!
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií