AD elektro Motorola EDGE 50

Recenzie SIGMA USB Dock pre NIKON

Zobraziť katalóg
SIGMA USB Dock pre NIKON - Dokovacia stanica

Recenzie SIGMA USB Dock pre NIKON

Zaujímajú vás názory a recenzie na SIGMA USB Dock pre NIKON? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,4 z 5 hviezdičiek od 12 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s SIGMA USB Dock pre NIKON. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na SIGMA USB Dock pre NIKON aj vy.

Používateľské recenzie

Martin, Žilinaflag
Hodnotené 27. 9. 2018, variant SIGMA USB Dock pre NIKON
Overený nákup
dobrý nápad
škoda, že v SW sa nedajú ukladať presety pre viac tiel, keď si niekto nenapíše konkrétne nastavenia pre kombináciu tela a skla tak môže začať nastavovať odznova
0 ×Nahlásiť
Roman, Veltrusyflag
Hodnotené 2. 11. 2017, variant SIGMA USB Dock pre NIKON
Overený nákup
Doporučuji , nutno dokoupit lens caliber .. nebo udělat
0 ×Nahlásiť
Zákazníkflag
Hodnotené 13. 11. 2016, variant SIGMA USB Dock pre NIKON
Overený nákup
Vyborna vychytavka, pamata si objektivy aj ich korekcia, aktualizacia firmwaru v pripade nekompatibility objektivu s telom fotoaparatu a korekcia ostrenia v rôznych rovinach, takze je mozne ostrenie vyladit presne na telo fotoaparatu.
Pri kazdom nacitani objektivu kontroluje aktualizaciu softwaru, je to otrava ked riesite ostrenie a firmware je uz davno aktualny a vzdy ked ho pripojite musite cakat.
0 ×Nahlásiť
Tomáš, Kozomínflag
Hodnotené 15. 12. 2014, variant SIGMA USB Dock pre NIKON
Overený nákup
zajímavé řešení pro seřízení objektivu
neuvěřitelně zdlouhavý proces, kdy musíte po každém vyfocení referenčního snímku sejmout objektiv a umístit jej do docku. Program samotný navíc po každém připojení objektivu kontroluje aktualizace samotného programu i firmwaru objektivu a prodlužuje tak celý proces
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií