AD elektro Motorola EDGE 50

Recenzie Sólo

Zobraziť katalóg
Sólo - William Boyd

Recenzie Sólo

Zaujímajú vás názory a recenzie na Sólo? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Sólo. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Sólo aj vy.

Používateľské recenzie

Ivanaflag
Hodnotené 21. 11. 2015, variant Sólo
Overený nákup
William Boyd navazuje na originální bondovky psané Ianem Flemingem. SOLO se odehrává roku 1969, šest let po posledním Flemingově příběhu. Bondovi je pětačtyřicet a pod krytím žurnalisty se vydává na osamělou a nebezpečnou misi do Afriky a později do Ameriky.
Žádné mobily, žádný internet, přesto, a nebo právě proto má kniha jiskru, švih, spád, dobrou zápletku, suchý britský humor, jízlivý pohled do zákulisí diplomacie, politiky, krásné ženy, atd. Jede to jak po másle.
Boyd se narodil britským rodičům (otec lékař, matka učitelka angličtiny) v Africe, dětství prožil v Nigérii. Skvěle v románu těží ze svých důvěrných znalostí Afriky. Pod názvem Zanzarim se skrývá Nigérie za občanské války 1969.
Boyd má reputaci jako autor špionážních románů, doufejme, že bondovek ve flemingovském stylu ještě pár napíše.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií