AD elektro Star Wars

Recenzie SPONTEX Express systém+ COMPACT s pribalenými Spontex mikroutierkami

Zobraziť katalóg
SPONTEX Express systém+ COMPACT s pribalenými Spontex mikroutierkami - Mop

Recenzie SPONTEX Express systém+ COMPACT s pribalenými Spontex mikroutierkami

Zaujímajú vás názory a recenzie na SPONTEX Express systém+ COMPACT s pribalenými Spontex mikroutierkami? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s SPONTEX Express systém+ COMPACT s pribalenými Spontex mikroutierkami. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na SPONTEX Express systém+ COMPACT s pribalenými Spontex mikroutierkami aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 1. 8. 2022, variant SPONTEX Express systém+ COMPACT s pribalenými Spontex mikroutierkami
Overený nákup
Kúpila som tento mop, pretože bol relatívne lacný. Poskladať ho bolo ľahké, no možno by som predsalen ocenila nejaký návod na krabici, pretože tam nebol. Pri používaní sa dobre drží, celkovo funguje dobre, až na to, že niekedy nezachytí zo zeme moje dlhé vlasy - treba prejsť niekoľkokrát alebo zobrať rukou. Čo sa týka vedra, vylievanie je urobené šikovne, no neviete vyliať vodu do poslednej kvapky, keďže sa vedro nedá rozložiť. Niekedy sa mi vo vnútri vedra vyklopí a ťažšie sa dáva na ten žmýkací mechanizmus. Tie negatíva nie sú nič, čo by sa nedalo prežiť :)
kompaktný
ľahký
premyslený
handričky navyše potešili
ergonomické vedro s ľahkým vylievaním
slabšie zachytáva vlasy zo zeme
niekedy je problém s vybratím mopovej hlavice z vedra (resp. vyklopením) po žmýkaní
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií