AD 1. týden květen Effaclar

Recenzie Vanguard Vesta 350A

Zobraziť katalóg
Vanguard Vesta 350A - Ďalekohľad

Recenzie Vanguard Vesta 350A

Zaujímajú vás názory a recenzie na Vanguard Vesta 350A? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Vanguard Vesta 350A. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Vanguard Vesta 350A aj vy.

Používateľské recenzie

Marián, Dlhé Poleflag
Hodnotené 24. 8. 2023, variant Vanguard Vesta 350A
Overený nákup
Tu si treba uvedomiť v prvom rade. 100 eur, to je taká nižšia stredná trieda. V žiadnom prípade to však nie je nejaký "šmejd". V základnom režime 12 dáva prkný a čistý obraz. Pozorovanie aj v šere je dobré. materiál kvalitný. Horšie to začína byť pri približovaní. musím ale uznať, že aj pri zväčšení zostáva zorné pole pekné, len je problém so zaostrovaním. nedá sa pekne doladiť. Rozpoznanie prostredia je ale dostatočné. Povedal by som, že je vhodný na sledovanie bližšieho prostredia, vtákov, vodná plocha, pole, les.... veľmi dobrá je aj taška a malý statív. Čo musím dať ešte ako plus, dá sa s ním veľmi dobre pozerať aj bez statívu. (žiaden roztrasený obraz).Za túto cenu je to myslím, dobrá kúpa.
materiál, spracovanie, obraz, brašna, statív a pozorovanie aj bez statívu. Samozrejme cena. Po dlhšom pozorovaní, musím pochváliť. Pekný obraz rozdieloch počasia a za súmraku
snáď len veľmi tuhé kolečko približovania a nie veľmi dobré zaostrenie pri zváčšovaní. Pri kratšej vzdialenosti sa dá použiť aj zoom ale popravde, nemá to veľmi zmysel. Základná 12tka je ale fajn
0 ×Nahlásiť
Firmaflag
Hodnotené 23. 4. 2023, variant Vanguard Vesta 350A
Overený nákup
Velmi kvalitní zpracování
Dobrá světelnost
Velmi kompaktní a dobře přenosný
velmi dobry mini stativ v balení
žádné
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií