MS hokej AP+ slevy

Recenzie xDuoo TA-05

Zobraziť katalóg
xDuoo TA-05 - Slúchadlový zosilňovač

Recenzie xDuoo TA-05

Zaujímajú vás názory a recenzie na xDuoo TA-05? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s xDuoo TA-05. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na xDuoo TA-05 aj vy.

Používateľské recenzie

Michal, Bratislava - Ružinovflag
Hodnotené 5. 3. 2021, variant xDuoo TA-05
Overený nákup
Kvalitne vyhotovenie - dizajn je sice jednoduchy, ale zosilnovac posobi hodnotne.
Moj kus ma vyborny regulator hlasitosti, ma jemny chod a aj pri najnizsej hlasitosti maju lavy a pravy kanal rovnaku uroven.
Zoslinovac ma velmi prijemny zvuk, naozaj ma teplejsie zafarbenie (nepocul som original elektronky, rovno som tam hodil Mullard8100 a Sylvania GB5654). Oproti prenosnym prehravacom a zosilnovacom je citit rozdiel vo vykone, zvuk je "pevny" a "velky/plny" (neviem to v skratke lepsie popisat). Ma dostatocnu vykonovu rezervu aj na 300ohm HD650 a 600ohm DT990, ale zdalo sa mi, ze najlepsie rozohral sluchadla s nizsou impedanciou Hifiman HE400i a Senn HD598.
Zosik ma dva vstupy.
Pouzivam v zapojeni mobil > Dragonfly Black > Xduoo TA-05 = vyborna kombinacia.
Vymena elektroniek nerobi velke zmeny vo zvuku zosilnovaca, ale to mi nevadi, nakolko znie vzdy prijemne. Dokonca by som povedal, ze zmena elektroniek ovplyvnuje zvuk inaksie ako v pripade podobneho zosilnovaca Little dot 1+, ktory som kedysi vlastnil. Rozdiely su teda male, ale pocutelne.
Elektronky idu do matice tazsie, takze ich vymienam opatrne, neviem ako pevne su tie zakladne/sokety.
Sokety, kde sa zasuvaju elektronky su podsvietene, co sice zvysuje svetelny efekt, ale "zabija" original svetlo elektronky.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií